A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Nyári gyereknap a Tüskéshátú csarnokban

Ez a Sikernap más, mint a többi
Isten hozottal fogadtuk az új Forever Aloe Vera Gelt
A szerencsekerék, amiből órák, pólók és törülközők potyognak

AForever Living Products Magyarországnál júliusban van gyereknap. Májusban a cég születésnapját üljük, de a gyerekek nem maradhatnak ki. Maradt tehát a nyári Sikernap az ünneplésükre, immár második éve.

Gyerekzsivaj

Már a gyülekezésnél lehetett látni, ez a Sikernap más, mint a többi. Rengeteg gyerek érkezett szüleik kíséretében. Természetesen csapatunk sem maradhatott ki az általános trendből.

A műsorvezetők a Szabó ikrek voltak. Jól össze is öltöztek, hogy nehezebb legyen a dolgunk. Szerencsére a cipőnél könnyítést adtak. Dr. Milesz Sándor ország igazgató rögtön köszöntőjének elején ajándékokkal árasztotta el a gyerekeket.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Ezen a napon a gyerekek mellett az új Forever Aloe Vera Gel megjelenését is ünnepeltük, így több előadásban szóba került. Amúgy olyan fajsúlyos szakmai előadásokat hallhattunk, amik sehogy sem illettek be nyári limonádénak a hőségben. Kénytelenek leszünk még párszor visszanézni a Forever Televízió felvételein.

Természetesen a minősülés dömping sem maradhatott ki. Rengetegen járták meg a színpadot aznap.

A produkciók is a gyerekekről szóltak. Az Operettszínház művészei Disney slágereket adtak elő a gyerekek szerves bevonásával az előadásba. Mindenki drukkolt a pöttöm Herculesnek, sikerüljön kimutatnia foga fehérjét, akarom mondani hatalmas izmait… A Csillagszemű Táncegyüttes maga is gyerekekből áll, akik zavarba ejtően profi módon néptáncoltak. Nem csoda, hogy világhírű a csoport.

Érdekes színezetet adott a napnak, hogy rengetegen virítottak az ajándék napszemüvegekben. Úgy néztünk ki, mint aki éjjel, a metróban, áramszünetben is… Másik nyári móka a szerencsekerék volt. Mindenki megforgathatta, aki vásárolt valamit. Az ajándékok már korántsem a móka kategóriába tartoztak. Viki olyan órát lőtt magának, amiről azóta is sorra derülnek ki a jobbnál jobb tulajdonságok.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Nyár, sör, Forever

A finálé lufizápora után rendkívül hamar a Csíki Sörplacc felé vettük az irányt. A szokásos sör és kolbász mellé ezúttal társasjáték is akadt… Éppen befejeztük, mire a vihar lemosott minket a színről.

Különleges hangulata van az ilyen nyári Sikernapoknak. Egyébként az összes Sikernapnak különleges hangulata van. Mindnek más és más. Szerintem ne hagyd ki a következőt.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Nyári gyereknap a Tüskéshátú csarnokban

Szerinted mikor ünnepelhetjük a gyerekeket?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.