A cikket várhatóan 8 perc alatt tudod elolvasni.

Pánikszerűen nyitottunk az új lehetőségre

Megjelent az első online fecske és elkezdett nyarat csinálni
Amúgy elkezdődött a gazdasági világválság
Elkezdtük építeni első online rendszerünket

A2008. év nyarának dermesztő vége után pár nappal betoppant hozzánk Detti. Mindig azt tanácsolják – és igazat szólnak, ne csak ülj a fenekeden, az új munkatárs biztosan nem fog kopogtatni az ajtódon, hogy megjött, dolgozhatunk. Márpedig ekkor mi ültünk a fenekünkön, és bénultan néztünk ki a fejünkből. Jött Detti, online kopogtatott, majd közölte: megjött, dolgozhatunk. A WIW-en keresett rá érdi Forever munkatársakra, és Vikit találta szimpatikusnak. Már a nyáron bölcsen személyre szabtuk WIW oldalunkat, hogy kiderüljön, mivel foglalkozunk. Kiviláglik a network marketing nagy előnye: befektetett munkád mindig kifizetődik, bár lehet, hogy nem azonnal, hanem később.

Detti első vásárlása, regisztrációja után átgondolta életét, és egy Touch of Forever doboz beszerzésével biztosította első üzleti szintjét. Mindig hálásak leszünk neki, hogy kirángatott minket kábultságunkból.

Időközben Amerikában csődbe ment a Lehman Brothers gigabank, és elkezdődött az úgynevezett gazdasági világválság. Minket ez bő két évig nem érintett meg a network marketing hatalmas puffer hatásának köszönhetően.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Nagy élet a Foreverben szeptemberben

Eközben sok-sok minden történt a Forever háza táján is. Szeptember elején nagyszabású rendezvény keretében megtörtént a Grand Opening Albániában. Albánia hivatalosan is régiónk része lett, Dr. Milesz Sándor ország igazgató irányítása alá került.

A Forever szemszögéből kicsi, a mi életünk szempontjából viszont roppant hatalmas jelentőségű volt, hogy megtartottuk első előadásunkat egy csoportképzésen. Arról beszéltünk, miért éri meg részt venni egy Európai Rally-n. Ekkorra már a témából nagy tapasztalatunk volt. A közönség kicsi volt, csupa jó ismerős, nekünk mégis remegett a lábunk.

Miért jó az Europa Rally előadás

Lakitelken tanultunk az új termékekről Edittől, másnap meg remek beszámolókat hallottunk a Forever Living Products 30. születésnapjáról. Este fergeteges társasjáték parti miatt lemaradtunk a pizsama partiról…

Sikernap hullámveréssel

A 2008. szeptemberi Sikernap is az emlékezetesek közé tartozik. Itt mutatkozott be először Dr. Milesz Sándor az Android együttes billentyűseként. Az együttes még az egyetemen alakult, és mára már minden tagjának van legalább egy PhD fokozata. Ezzel együtt jól zenélnek.

Két minősülőnk is volt a csapatban. Lenkey Pétertől átvette kitűzőjét Gábor, Viki testvére, míg Klára, Krisztáék épülni kezdő csapatának egyik első embere Dr. Milesz Sándortól kapta meg azt. Büszkék voltunk, és elkezdtünk újra hinni a sikerben.

Ezen a Sikernapon érte el a Soaring Manager szintet Gidófalvi Attila és Katika. Attila ez alkalommal már meg is szólalt, megtartotta első előadását a Foreverben. Mintha egy nagy követ dobtak volna a nyugodt vizű tóba. Szókimondó, egyenes stílusa, hatalmas önbizalma és szabadszájúsága merőben eltért a megszokottól. Mindemellett irdatlan nagy tudása, tapasztalata és bölcsessége okán olyan dolgokat fogalmazott meg pofon egyszerűen, amit már mindenki tudott vagy legalább sejtett, de sohasem fogalmazta meg így még magában sem. Rögtön szállóigévé vált sok mondata, és a forgalmazók egymás közti beszélgetéseinek, vitáinak fő tárgyává lett. Egy biztos, felkavarta az állóvizet, és új színt hozott a Forever Magyarország világába. Kicsit később a világcég életébe is…

Sikernap 2008 szeptember Milesz Sándor billentyűzik
Sikernap 2008 szeptember Gábor minősül
Sikernap 2008 szeptember Klára minősül
Sikernap 2008 szeptember Klára

Irány online!

Detti megjötte erősen rávilágított az online üzletben rejlő hatalmas lehetőségre. Konzultáltunk vezetőinkkel, Bíró Katival és Berta Marikával. Ők is jó ötletnek tartották a csatlakozást a nyáron Viki által felfedezett webináriumhoz.

Felvettük a kapcsolatot Barabival. Szívélyesen fogadott minket, és elmondta, tanfolyamot is indított már a témában, akkora az érdeklődés. Nosza, delegáltuk Vikit a tanfolyamra, amit sikeresen el is végzett, sőt még új kapcsolatokra is szert tett.

A tanultakat átadta nekünk is, és azok alapján elkezdtük felépíteni első online rendszerünket, sőt megindítottuk a próbaüzemet is. Míg épült, már aktív résztvevői lettünk a webináriumoknak, hogy otthonosan várhassuk majd a jelöltjeinket.

Október is nyüzsgős volt

Október elején megtörtént a Holiday Rally Porecben, Horvátországban. Már igen idegesített minket, hogy nem vagyunk ott.

Megvolt az utolsó kiscsoportos Start képzés a Szondi utcában. Csak azok vehettek részt, akik új embert hoztak, így családias, kerekasztal-szerű, rendkívüli, egyszeri alkalom volt. A továbbiakban már több csoporttal összefogva tartottuk ezeket a képzéseket.

A Sikernapon Dr. Milesz Sándor bemutatta az új testápolási katalógust, aminek Rékasi Károly volt a sztárja. A műsort ezúttal az Adagio együttes és az Irigy Hónaljmirigy szolgáltatta. Utóbbin csak azért nem pisiltünk be a röhögéstől, mert már Dr. Németh Endre Soaring Manager előadása alatt megtettük ezt… Edit a tőle megszokott zsenialitással vezette elő az Aloe vera, mint gyógynövény előnyeit.

Mint már többször, most is láttunk egy embert feltűnni, aki a semmiből nagy hirtelen vezető menedzserré avanzsált. Nem sokkal később a szokásnak megfelelően el is tűnt a színről. A jegenyefák nem nőnek az égig, ezt az üzletet is meg  kell tanulni, és tisztelni kell.

Sikernap 2008 október Irigy Hónaljmirigy
Lakitelek 2008 október Tünde és Laci

Lakitelken ezúttal Révész Tünde, Edit testvére és párja, Kovács Laci voltak a műsorvezetők.

Szombaton a méhekről és az őszi betegség megelőzésről hallottunk, majd retro buli kezdődött. Vasárnap Piri Ánkica bebizonyította, hogy autó nélkül, buszbérlettel is fel lehet építeni ezt az üzletet. Szabó (VV) Peti szokásos lendületével az amerikai Super Rally magyar részvételéről, az elhozott Spirit Awardról mesélt.

Valamikor ekkoriban alakult ki az a zseniális szokás, hogy vacsora után az egész Révész csapat összegyűlt beszélgetni. Megismertük az ország másik végén élő csapattagokat, és sokukkal barátságot kötöttünk. Nagyon élveztük ezeket az alkalmakat.

A hónap végére minősültünk a malagai European Rally első szintjére, így nagyon vártuk a novemberi Sikernapot, amikor felmehettünk ismét a színpadra. Erről is lesz szó legközelebb.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.