A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Pick-pack kezedben az Aloe vera

Nem kell otthon ücsörögnöd, és várnod Verát – az Aloe verát
Csípd fel a benzinkúton tankolás után vagy a cipőboltban!
Miért is hasznosak a Pick Pack Pontok?

Múltkoriban megnéztük, milyen az, amikor futár hozza az Aloe verát. Ez nagyon praktikus, és kényelmes megoldás, de mi van akkor, ha a három órás időszakban sem tudsz otthon maradni, vagy nem szeretnéd a futárt beengedni? Semmi gond, Aloe verát és társait a benzinkúton, a közértben, az újságosnál vagy akár a cipőboltban is átveheted. Erre szolgál a Pick Pack Pont hálózat.

A Forever Webshop használata

Közel kerülnek hozzád a Forever termékei

Országszerte 240 településen mintegy 800 átvételi pontot találsz a hálózatban. Ezeket megtalálod a boltkeresőben. Ezt az átvételi lehetőséget akkor tudod legjobban kihasználni, ha valamelyik átvételi pontot könnyen eléred (pl. lakásod vagy munkahelyed közelében van). Előnye a kedvező ár és az, hogy az átvételi pontot a neked megfelelő időpontban keresheted fel.

Az FLP Shop felületén egy beépített térképes applikáció segítségével választhatod ki az átvétel helyét. Figyelj rá, hogy van némi korlátozás a szolgáltatás használatával kapcsolatban, ezt mindjárt elmondjuk. Addig nézd meg, milyen karácsonyi hangulatot ad egy ilyen csomag kibontása:

A GDPR európai adatvédelmi rendelet előírásai miatt a YouTube jóváhagyásodat kéri, hogy betöltődhessen. Több információt az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.
Engedélyezem
A videónak magyar felirata van.

Van néhány dolog, amit érdemes figyelembe venned

Ha még nincs Forever kártyád, azaz még nem regisztráltál, akkor számodra első alkalommal sajnos ez az út nem járható. Új regisztrációval együtt leadott első megrendelés nem vehető át Pick Pack Ponton. Ez azért van, mert a papírmunkát az átvételi helyeken nem tudják elvégezni. Második vásárlásodat már kérheted Pick Pack Pontra.

Ezt az átvételi módot minden hónapban az elseje és 23. között leadott rendeléseknél tudod választani. Ez a hónapzárás körüli macerák miatt van, így biztosan rendben lesznek a pontjaid is.

Az általad választott Pick Pack Ponton 3 napon belül bármikor átveheted a küldeményt. A kézbesítési díj jelenleg bruttó 860 Ft/csomag/rendelés, amit az átvételi ponton kell kifizetned.

Egy Pick Pack Pontra egy névre csak egy csomagot küldhetsz. A csomag súlya nem haladhatja meg a 20 kg-ot.

Ha ne adj Isten bármi gondod támad, keress meg minket!

Használd egészséggel az így megkaparintott Forever termékeket!

Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.