A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Profi svájci focista vár minket Jakabszálláson

Philipp Ritter Svájcból ismét minket tanít
Alig győzzük kivárni az utazást: vár ránk a puszta!
Melegünk lesz, de az élmények és a tudás megéri

Július legelején ismét vár ránk a tágas, füves puszta és a Gedeon tanya ligete Jakabszállás mellett. A jakabszállási repülőtér hangárjában biztos nem lesz hűvös, de olyan információk birtokába juthatunk, ami bőven megéri az áldozatokat.

Svájc köszönt be hozzánk

Az előző alkalommal Németországból érkezett vendégek örvendeztettek meg minket életre szóló élményekkel, most Svájc van soron. Philipp Ritter, egykor profi futballista, jelenleg Forever gyémánt menedzser érkezik hozzánk. Nem csak egy ő a gyémánt menedzserek közül, hanem ő a legfiatalabban gyémánt menedzserré vált üzleti partner. Még most is pofátlanul fiatal.

Nem először van szerencsénk hallgatni őt, és találkozni vele. Már tíz éve is láttuk, hallottuk Lakitelken még gyémánt-zafír menedzserként, majd 2015. elején a budapesti Gyémánt képzésen már mint gyémánt osztotta meg velünk tapasztalatait.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Pilipp Ritter 2007-ben Lakitelken

16 évesen már nemzetközi igazolással focizott Marokkóban. Két év múlva Németországba igazolták volna, ám egészségügyi problémái közbeszóltak. Abba kellett hagynia a profi sportot, és ez keményen érintette. Tudatosan kereste azt a lehetőséget, ami hozzásegíti, hogy az élsportban megszokott életformáját és életszínvonalát megtarthassa. Egy újsághirdetés útján talált rá mentorára, Rolf Kipp-re és a Forever Living Products-ra. Mára kijelenthetjük, céljait elérte. Coachphil néven immár emberek segítéséből él, “nem túl rossz” színvonalon. Kíváncsian várjuk, mit hoz most magával nekünk.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

És ez még nem minden

Jakabszállás 2017. július

Nem úgy ismerjük Berkics Mikit, mint aki egy sztárral beéri egy képzésen.

A szombati előadások után DJ Smash segít nekünk ellazulni egy fergeteges buli keretében. Már ha éppen nem akarunk visszavonulni Gedeon tanya kies berkeibe csapatbulit tartani.

Vasárnap aztán a hazai közül legjobbak közül válogathatunk Philipp Ritter előadásán túl. Szabóné Dr. Szántó Renáta gyakori kérdésekre válaszol. Könnyen teheti, hisz hivatalos orvos tanácsadó, rengeteg kérdést kap közvetlenül. Büszkék vagyunk rá, hogy kéthetenként ismétlődő csütörtöki tájékoztatónknak is ő az egyik gazdája. Dr. Rokonay Adrienn most nem orvosi kérdésekről beszél, egyszerűen megállapítja, érdemes Eagle lenni. Kíváncsian várjuk, vajon miért? Lapicz Tibor előadásait nagyon szeretem, most a globális üzletépítés előnyeiről fog szólni. Hiába no, Salgótarján, ahonnan érkezik, metropolis, nemde bár? Kicsit túlmegyünk Salgótarjánon, Marika Kondeova a Felvidékről a családi üzletépítési modellről fog szólni. Csupa csupa briliáns előadó, akik a gyakorlatban élik, amiről beszélnek. Érdemes meghallgatni őket.

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Mi már alig várjuk az utat. Ha gondolod, még csatlakozhatsz, gyere velünk!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.