A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Rég látott arcok a Forever Akadémia ez évi első előadásain

Januárban ismét Tonk Emil nyitotta a Forever Akadémia évadát
Februárban a DSA főtitkárától kaptunk információt
Márciusban visszatért első orvos szakértőnk

Nagyon izgalmas negyedéven van túl a Forever Akadémia. Sokan élnek a lehetőséggel, és otthon, párnák közt, online nézik. Mi amikor csak tehetjük, ott vagyunk a helyszínen. Más az érzés, több a lehetőség.

Január

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Imár kezd hagyomány lenni, hogy az évet Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke nyitja meg.

Ez évi előadása tulajdonképpen a múlt évi folytatása volt. Címe: A multi-level marketing ismérvei. Szakmánk alapjairól beszélt, és arról, miért kell és érdemes ragaszkodnunk a folyamatos tanuláshoz. Gyönyörűen felépítette nekünk a céget, mint az egyiket, amelyik mindent megad nekünk ehhez. Példaképp magát a Forever Akadémiát is felhozta.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Sok éves tapasztalatunk alapján egyet kell értenünk vele. Talán többet tanultunk ezen évek alatt, mint addig összesen. És élveztük. Erre varrjál gombot!

A végén lehetőségünk volt vele csapat fotót készíteni, amire nagyon büszkék vagyunk.

Február

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Letelt a Forever Living Products Magyarország tagjelölt éve a DSA Hungary Közvetlen Értékesítők Szövetségében, immár teljes jogú tagok vagyunk a szervezetben. Meghívta hát vezetőségünk Tánczos Editet, a DSA Hungary főtitkárát egyben az Etikai Bizottság elnökét, hogy első kézből értesülhessünk a tagsághoz kötődő követelményekről és előnyökről.

Főtitkár asszony folyamatosan szabadkozott, hogy száraz jogi anyagról kényszerül beszélni nekünk, azonban előadása rendkívül érdekfeszítő és tanulságos volt.

Beszélt a szövetség Etikai Kódexéről, az érvényben levő jogszabályokról, a köztük levő kapcsolatról és a gyakran előforduló jogszabályi rendezetlenségekről is. Egy idő után úgy éreztük, előadása párja Schreiberné Molnár Erzsébet tavalyi előadásának, csak más vonatkozásból.

Beszélt a közvetlen értékesítő szakma helyzetéről, annak hihetetlen növekedéséről. Azt sem rejtette véka alá, hogy rengeteg kókler van a piacon, bár ezt amúgy is tudjuk. Több ezer ezzel foglalkozó cégből mindössze 12(!) tudta teljesíteni eddig a szövetség szigorú előírásait. Többnyire az első, törvényességi vizsgálaton megbuknak. Minden hónapban van tagságra jelentkező, ennek ellenére az elmúlt 6 év alatt mindössze két céget, minket és az LR Health & Beauty céget sikerült felvennie tagjai sorába.

Ez a 12 cég garantáltan megbízható, és ez látszik a forgalmukon is. Együtt a közvetlen értékesítés magyarországi összforgalmának 60 százalékát teljesítik.

Ez volt az első Forever Akadémia előadás, ami az új Forever Academy oktatási márka zászlóshajójaként került megrendezésre.

Március

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Márciusban régi jó ismerősünk tért vissza. Dr. Bakanek György a Forever Magyarország első független orvos szakértője. Emellett a Sportegészségügyi Szakmai Kollégium tagja, a MOB Orvosi Bizottságának meghívott tagja, életmód-szaktanácsadó orvos.

Nagyon szeretjük sajátos stílusát, több igen nagy emlékezetű előadását hallottuk anno. Egy ideje nem tartott előadást, ezzel az alkalommal tért vissza.

Az étrend kiegészítők és az anyagcsere viszonyáról, az étrend kiegészítők egészséges életmódban betöltött szerepéről beszélt.

Már számos Forever Akadémia előadáson vagyunk túl. Mindegyik élmény volt, és sok-sok gazdagságot adott hozzá tudásunkhoz. Nagyon sok olyan információhoz jutottunk hozzá, amihez egyébként nem tudtunk volna, de legalábbis csak igen nagy nehézségek árán. A cég tálcán nyújtotta át nekünk ezeket az ismereteket.

Szerintem igencsak megéri, hogy teljesítsd a részvételhez szükséges minimális feltételeket. Tarts velünk a következő előadásokra!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.