A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

A rendezvény is kiváló, ha Forever

SITE Crystal Awards 2017 Excellence in Incentive Travel: Africa/Middle East
A Global Rally Dubai 2017 a szakma szerint is kiváló volt
Az Arabian Adventures tökéletes szervezése díjat érdemelt

Megszoktuk már, hogy a Forever termékei sorra nyerik a védjegyeket és a különböző díjakat. Most először fordul elő azonban, hogy a Forever rendezvénye nyer díjat. Nem is kis pályázik, azonnal az egyik legrangosabb nemzetközi elismerést zsebeli be. Ez rendezvényszervező szívemnek és lelkemnek igen kedves.

A 2017-es Dubai Global Rally összefoglaló cikkében már lelkendeztem a szervezés minőségéről, kifinomultságáról. Immár ez hivatalosan is elismert. A site Society for Incentive Travel Excellence (durván fordítva Társaság az Ösztönző Utak Kiválóságáért) a Global Rally szervezőjét és lebonyolítóját, az Arabian Adventures céget a Crystal Award for Excellence in Incentive Travel: Africa/Middle East díjban részesítette ezért a rendezvényért.

Arabian Adventures

Crystal Award Arabian Adventures

Az Emirates Group tagjaként az Arabian Adventures a legmagasabb szintű szolgáltatásokat és biztonságot nyújtja. Személyre szabott szolgáltatásokat kínál igazi arab vendégszeretetbe foglalva. Mint a legtapasztaltabb túra és szafari szervező a régióban garantálja számunkra a bosszúság mentes élményt. Ezt a rally-ról hazaérkezők beszámolói alátámasztják. Kiváló helyismeretükkel és számos beszélt nyelvvel túravezetőik érdekes bepillantást és szórakoztató tényeket tesznek elérhetővé minden túrájukon, hogy vendégeik minél nagyobb élményre tegyenek szert. Ezt is megerősítik, akik  ott voltak a sivatagi esten vagy a Chairman’s Bonus Party-n.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Society for Incentive Travel Excellence (SITE)

A Society for Incentive Travel Excellence szervezetet 1973-ban alapították. Több mint 2.000 tagja van 29 helyi tagozatba rendeződve. Tagjai az ösztönző utazások szakértői, akik tapasztalatból tudják, hogy az ösztönző utazások működnek. Jó szolgálatot tesznek az alkalmazottak, partnerek jutalmazásában, megtartásában, motiválásában. A SITE olyan tagok nemzetközi közössége, akik 84 országban élnek és dolgoznak. A szervezet célja, hogy megerősítse és lelkesítse ennek a rendkívüli iparágnak a résztvevőit.

SITE Crystal Awards

A legmagasabb elismerés ebben az iparágban a SITE Crystal Awards. Kreatív, praktikus és igazán emlékezetes ösztönző programokat ismer el. Olyan programok, rendezvények nyerik el ezt az elismerést, amelyek nemcsak megtartják a cég alkalmazottainak, partnereinek lelkesedését, hanem meg is emelik az üzleti eredményeket, fejlesztik a cég nyereségességét

A 2017-es évre vonatkozó díjakat a SITE + MPI Global Forum konferencián, a római Rome Cavalieri, Waldorf Astoria luxus hotelben, 2018 januárjában hirdették ki és adták át. A díjak odaítélésének okáról közzétettek egy rövid videót. Íme az Arabian Adventures videója:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
Crystal Awards Recogniton Program

Csendben megjegyzem, hogy ugyanennek a díjnak az ázsiai területre szóló verzióját az Amway egyik rendezvénye nyerte. Amíg te azon tipródsz, vajon megéri-e csatlakozni a Network Marketing iparághoz, addig ezek a cégek egyre színvonalasabb, egyre nagyobb luxust adó rendezvényekkel kényeztetik azon partnereiket, akik az átlagnál kicsit is jobban felemelik a sejhajukat, és teljesítményt tesznek le az asztalra.

Menj, és gondold át az életed!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.