A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

A siker éve immár elkezdődött

Amikor az ember nem bír várni álmai termékére…
Az egyben lenyelt fogkefe legendája
Online rendszerünk gondoskodott nyugodt utazásunkról

Az új év kezdetén valahol a zsigereinkben éreztük, hogy a 2009. év számunkra a siker éve lesz. Fel is írtuk határidőnaplónk elejére. Beigazolódott ez a megérzésünk. Az év folyamán sikeresen építkeztünk az előző évben megásott és jó erősen betonozott alapokra. Januárban azonban még mindez csak sejtés volt.

Újévi operett koncert, csúcs előadások, és itt van Amerika

Eddigre megszilárdult a kezdőknek szánt Startnapok új rendszere. Nagyon erős elismerési rendszer alakult ki. Több “versenyszámban” nyilvánosan elismerték a még nem Manager szinten álló munkatársak teljesítményét. Ez hamarosan nagy szerepet kapott életünkben.

Január közepén volt az első Sikernap a Papp László Budapest Sportarénában. Nagyon büszkék voltunk, mert már szinte hagyományként Bíró Kati és Attila, valamint keresztanyám is zenélt az újévi operett műsorban, amit Katiék fia, Péter vezényelt. Sasvári Sándor közreműködésével látványos Sonya kozmetikai  bemutató is gyönyörködtetett minket.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A szakmai előadások is emlékezetesek maradtak. Csapatunk távolabbi ágának vezetői új álmok és célok páratlan megvalósítási eszközeként ábrázolták a Forevert. Nagyon igazuk volt. Dr. Milesz Sándor országigazgató bepillantást engedett saját hálózatépítő módszereibe, és Dr. Gothárd Csaba kereskedelmi igazgató további tanulásra buzdított bennünket, megemlítve ennek lehetőségeit is. Ezek az előadások voltak a csúcspontjai a rendezvénynek.

Sikernap 2009. január

Valamikor ekkoriban zajlott, hogy annyira rákívántunk egy új termékre, hogy képtelenek voltunk megvárni, míg elérkezik hozzánk. Amerikában lakó barátunk és az internet segítségével megrendeltük az USA-ban, és egy másik barátunk segítségével meg is érkezett hozzánk. Hamarosan követte postán a hivatalos elszámolás és az amerikai újság. Eddig “csak” Szlovákiából kaptunk elszámolást, most a saját bőrünkön éreztük, hogy valóban az egész világ a rendelkezésünkre áll Forever üzletünk építésére.

Ebből az újságból értesültünk először, hogy a Forever elkezdte bevezetni az NDP New Distributor Price árazást új vevői felé, ami arra ösztönözte őket, hogy mielőbb érjék el az Assistant Manager szintet. Először az USA-ban és Kanadában vezették be, őszre elért hozzánk is.

Tűzijáték Lakitelken

Január és február fordulóján Lakitelken voltunk. Zseniális volt! Kivételesen nem csak az előadások hatottak tűzijátékként, hanem szombat este igazi, hatalmas tűzijáték is volt.

Dr. Mokánszki István, a kisvárdai kórház főorvosa, tágabb csapatunk tagja legendát teremtett előadásával, amelyben többek között az egyben lenyelt fogkefétől való megszabadulásról is értekezett. Tonk Emil új, nagyszabású, össz-MLM konferenciára készült, és megosztotta velünk várakozásait. Berkics Miklós előadása a 3 hónapos tervezési ciklusról alapjaiban változtatta meg nézeteinket. Meglepetésként  Nyíri Zoltán és Hackl Krisztián, a Személyiségkalauz üzleti szemmel című, méltán híres könyv írói is tartottak egy rövid tréninget.

Olyan sokan kezdtünk már lenni ezen a képzésen, hogy már a részvételre minősülés szabályai is lényegesen változtak. Miki jelentősen szigorított rajta, ki lehet jelen.

Szerelmetes Sikernap

A februári Startnapon már az egész csapat spanyol lázban égett, lélekben már Malagában voltunk.

Azért elmentünk a Sikernapra, ami pont Bálint napján, azaz Valentin napon került megrendezésre, ennek a jegyében telt is el. Persze hogy elmentünk rá, hiszen az egész Siklós család volt a házigazda, műsorvezető. Ilyen profi lebonyolítást régen láttunk Sikernapon, és nem az elfogultság beszél belőlem. Még a Forever Magazin is így jellemezte az eseményt. No jó, része volt benne a Botafogó együttes brazil karneváljának is. Természetesen itt is mindenki Spanyolországról beszélt már.

Sikernap 2009. február Siklós család
Sikernap 2009. február

Online rendszerünk megvillantotta erejét

Ekkorra frissen felállított online rendszerünk bebizonyította, rendkívül magas hatékonysággal működőképes. Szűrőként, tölcsérként működött. A sok-sok érdeklődőből leszűrte az igazán komolyakat, és ránk bízta, hogy elindítsuk őket Forever életükben. Nálunk is, Krisztánál is megjelentek az első, a rendszer által “szállított” emberek. Mi több, Krisztánál elsőre Vera indult, akinek komoly szerepe lett az év hátralevő részében.

Boldogan és nyugodtan indulhattunk a malagai útra.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.