A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Siker természetgyógyász gyémánttal

Őszi Sikernap az Arénában a sport és a történelem jegyében
Magyar Természetgyógyászok Szövetsége Gyémánt diploma
Miként vehetsz részt a rendezvényen a Forever vendégeként?

Szeptermberben, annak is a kellős közepén, 15-én egy Foreveres berkekben rendkívül népszerű orvos házaspár házigazdaságával, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a Forever Living Products ez évi első őszi Sikernapja.

Elismerés, sport, történelem

A nyár rendkívül termékeny időszak volt a Forever Magyarország életében, ezért ez a Sikernap még a szokottnál is jobban az elismerésekre fókuszál. Annyian lesznek a színpadon, hogy átvegyék megérdemelt jutalmukat, hogy a szervezők csak remélni tudják, bírja a strapát az építmény.

Az előadások közül vezető szerepet fog kapni a Forever és a sport kapcsolata, ezt Leveleki Zsolt előadása garantálja. Mellette előadó lesz egy frissen minősült Manager házaspár, akik éppen elérték első nagyon komoly eredményüket, és egy olyan házaspár, akik viszont tartósan irdatlanul nagy teljesítményt tesznek le az asztalra. Elárulják, miként tudják ezt megcselekedni.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A Forever Magyarország gazdag történelmét ezúttal Krizsó Ágnes képviseli, aki immár 21 éve töretlenül a cég rendkívül sikeres üzleti partnere.

A szakmai programra a koronát a Lomjanski házaspár helyezi fel, gyémánt menedzserek. Veronika ismét felteszi nekünk a kérdést, mint már annyiszor a hosszú évek során: Akarod, vagy nem akarod? Még mindig aktuális a téma…

Természetgyógyász gyémánt

A nap fénypontja egy ünnepség lesz, ahol Dr. Milesz Sándor ország igazgató átveszi a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége gyémánt diplomáját a Forever Living Products Magyarország nevében.

Ez egyrészt hatalmas megtiszteltetés a cégnek, másrészt kedvezmények hosszú sorát biztosítja. nem csak magának a cégnek, hanem minden egyes üzleti partnerének külön-külön is. Ismét büszkék vagyunk. kezdünk hozzászokni. 🙂

Sikernap 2018 szeptember program
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Amennyiben 2018. július 21. és szeptember 14. között regisztráltál, vagy – még van időd – regisztrálsz a Forever rendszerében, a cég vendégeként vehetsz részt a rendezvényen. Nem tudjuk szemléletesen átadni neked, de hidd el, megéri! Egészen más világba csöppensz, mint az aktuális gyülölködős, köpködős, rugdosós, ami mostanság körülvesz minket. Mi már kis híján 15 éve vagyunk ott, tapasztaljuk…

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Siker természetgyógyász gyémánttal

Hogy állsz a természetgyógyászathoz?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.