A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Sikeres kirándulás Belgrádba

Képzési központ nyílt a Szondi utcában
A belgrádi piros lámpa esete a buszsofőrrel
Rangos zsűri, kiemelkedő Forever tehetségek

Arendkívül sikeres 2009. év lezárása után egy utazgatós félév következett. Hol mi utaztunk, hol hozzánk utazott valaki.

Aidan O’Hare alelnök a nyílt tájékoztatónkon

Január közepén Lakitelek nyitotta ezt az utazási szezont. Ezúttal tényleg Lakitelken került sor a képzésre. A cég legnagyobb vezetői öntötték belénk a tudást, jól el is zsibbadtunk a végére. Hihetetlen mennyiségű információhoz jutottunk. Berkics Miklós gyémánt-zafír menedzser itt ismertetett három hónapos tervezési ciklusa a mai napig alap.

Ezen a héten   Dr. Milesz Sándor megnyitotta a belvárosi, Szondi utcai képzési központot. Eddig a cég vezetése működött az épületben, csupán pár oktatóterem állt rendelkezésünkre. Innentől több, különféle méretű terem, büfé és termékközpont is várt minket. A cég vezetése a pestszentlőrinci Nefelejcs utcai telepre költözött.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Szűk egy hétre rá rangos vendégünk érkezett. Aidan O’Hare, a Forever Living Products európai ügyekért felelős alelnöke érkezett hozzánk látogatóba. Meglátogatta nyílt tájékoztatónkat. Ezeken a tájékoztatókon mindig ismertetjük a cég vezetését, ebben az esetben 3D-ben tehettük meg ezt, az alelnök “lelépett a vászonról”. Mintha kedvenc regényhősünk elevenedett volna meg hirtelen. Kihagyhatatlan élmény volt.

Aidan O'Hare nyílt tájékoztatón 2010 január

Sikernap Belgrád

Ebben a félévben a Papp László Budapest Sportaréna telítettsége miatt többször gondot okozott  a Sikernapok időpontjának biztosítása. Januárban is ez volt a gond, ráadásul máshol sem akadt hely. A cég vezetése egy huszárvágással oldotta meg a dolgot: Belgrádban került sor a havi Sikernapra. Szerbia is régiónk része a Foreveren belül, jogos volt a megoldás. Aidan O’Hare is velünk tartott.

Luxus autóbuszokkal utaztatott minket a magyar cég a szerb fővárosba. Még reggelit és vacsorát is kaptunk a fedélzeten.

Sosem jártunk Belgrádban, várakozással néztünk az utazás elé. Sajnos most sem láttunk semmit a városból. Olyan lassan, hosszú pihenőkkel értünk el Nándorfehérvárig, akarom mondani Belgrádig, hogy még magáról a Sikernapról is alaposan elkéstünk. Talán a keményen télies időjárás is közrejátszott ebben.

Hazafelé még Belgrádban különös incidens ért minket. Három busz konvojban haladt, és mi voltunk az utolsók. Az egyik kereszteződésben, nem akarván lemaradni a többiektől, erősen narancssárga lámpán haladt át buszunk. Ezt meglátván egy helyi rendőr járőr azonnal intézkedésbe fogott. Megállította buszunkat, és helyben el akarta venni a sofőr jogosítványát. Mi, a busz utasai, nem pártoltuk az ötletet, mivel erőst haza szerettünk volna érni. Végül a másik két sofőr és több utas hathatós kérlelésének hatására egy tekintélyes büntetéssel útnak indítottak minket. Nem a sofőr napja volt…

Felavattuk a Szondi utcai központot

Február közepén az immár kéthavonta megrendezett Startnapunk már a Szondi utcai képzési központban volt. Annyian voltunk, hogy a vezetők be sem fértek a terembe. A program is legalább ilyen nagyszerű volt. Csapatunk igen nagy létszámmal képviseltette magát.

A februári Sikernap a Papp László Budapest Sportarénában volt, ekkor akadt szabad időpont számunkra. A szokásos kiváló előadások és az ekkor már szintén szokásos vásár mellett a Forever Stars tehetségkutató verseny elődöntőjére is sor került. Megdöbbentően jó produkciókat hoztak elénk. A zsűri rangos szakemberekből állt össze, tagja volt Horváth Károly, a Karinthy Szalon igazgatója, Berkes Gabriella énekes-színésznő, Tihanyi Ákos táncos koreográfus, Mága Zoltán hegedű virtuóz és Pataky Attila rocklegenda. Az egész verseny tömény profizmust közvetített. Egész éven át tartott, azóta is ez a Forever Magyarország legjobban sikerült tehetségkutató sorozata.

Számunkra külön büszkeség volt, hogy Robi, a Forever Magyarország hivatalos fotósa,csapatunk tagja is minősült a rendezvényen.

Kozmetikai profizmus

Február vége felé olyan profi kozmetikai napon vehettünk részt, ami sem azelőtt, sem azután nem volt megszokott. Az egész színpadot színvonalas szépségszalonnak alakították át, amiben az előadások hátterében a Sonya Oktatási Központ munkatársai folyamatosan dolgoztak, prezentálták a termékek hatását.

Sonya nap 2010 február

Március elején Londonba, a Wembley Arénába, Europa Rally-ra voltunk hivatalosak. Itt minősítette a vezetőség, élén Rex Maughannal, a frissen minősült menedzsereket, köztük minket.Legközelebbi alkalommal erről mesélek.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Sikeres kirándulás Belgrádba

Jártál már Belgrádban?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.