A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Sikernap 2017. március: Hungexpo újratöltve

Minden eddiginél elegánsabb Sikernap volt
20 éves a Forever Magyarország
Hogy került a Forever Magyarország a BKK hírekbe?

Életünkben nem voltunk még semmilyen Forever rendezvényen a Hungexpo területén. Miért akkor ez a cím? A magyarázat az, hogy amikor először találkoztunk a Foreverrel, akkoriban itt, a B pavilonban került megrendezésre több Jonathan Day, a Sikernap jogelődje. Csak mi akkor még kitettük a szűrét a Forever üzletnek az életünkből, így nem jutottunk el ide. A részleteket elolvashatod Hol volt, hol nem volt… rovatunkban.

Lényeg a lényeg, most itt, de immár az A pavilonban került megrendezésre a 2017. márciusi Sikernap. Ennek köszönhető, hogy a Forever Magyarország bekerült a Budapesti Közlekedési Központ híreibe, ugyanis megrendelte a 100-as autóbusz rendkívüli közlekedtetését. Nagyon jólesett nekem ez a helyszínválasztás, mert első munkahelyem a Hungexpo volt, az A pavilon azóta nyugdíjba vonult létesítményvezetőjével jóban voltam, jólesett nosztalgiázni.

Nézd meg a Forever TV rövid összefoglaló videóját a nagyszabású rendezvényről, mielőtt személyes benyomásainkat megosztjuk veled:

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

De mi az a Sikernap?

A Forever Living Products minden egyes üzleti szint elérését nyilvános elismeréssel méltányolja. Ennek fő eseménye a Success Day, magyarul Sikernap. A nap folyamán friss információkhoz jutunk a cég működéséről, mindig van alkalmunk valamiről tanulni, igen színvonalas művészi produkciók szórakoztatnak közben, és természetesen folyamatosan zajlanak az elismerések, az úgynevezett minősülések. Ja, és szinte mindig akad valamilyen meglepetés, hol kisebb, hol nagyobb.

Ez alkalommal a meglepetésre rögtön a terembe lépésnél fény derült: a szokott széksoros elrendezés helyett tízfős, terített, kerek asztalok várták a résztvevőket. Amellett, hogy roppant elegáns, még nagyon praktikus is volt, soha nem volt még ilyen kényelmes a Sikernap. A szokásos profi színpadtechnika mellett is akadt egy meglepetés: a világítástechnika az egész teremre kiterjedt, hangulatvilágításba vonva az egész pavilont.

Számunkra nagyon megtisztelő volt, hogy felső vezetőnk, Siklósné Dr. Révész Edit, a Forever Magyarország Orvos Szakmai Bizottságának vezetője is asztalunkhoz ült.

Ez alkalommal csak néhány művészi produkció színesítette az eseményt, mert a szokásosnál is több, rendkívül felkészült, szakmailag igen tartalmas előadás várt ránk. Több esetben maguk az előadók is meghatódtak saját maguktól. 🙂 A minősülési blokkok igen hosszúra sikeredtek, mert hála Istennek rengeteg új minősült várt elismerésre, talán még a szokottnál is több.

Igen színvonalas, tartalmas, elegáns volt a nap, nagyon-nagyon élveztük. A rendezvény után szokott kínai vendéglőnkben beszéltük át az átélteket, igen elképedtünk, amikor észrevettük, mennyi időt töltöttünk ezzel.

Ez a Sikernap nagyon jó volt, de az igazi nagy durranás, a Forever Magyarország 20. születésnapi partija még előttünk áll…

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.