A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Sok jó ember igen kis helyen

Sikernap 2018. március Budaörs
A Fusion Élményközpont vállban kissé szűk nekünk
Négy és fél óra tömény elismerés körítéssel

Régen volt részünk olyan Sikernapban, ahol úgy éreztük magunkat, mint szardíniák a dobozban. Több oka is volt a helyszűkének. Ennek ellenére igazán jó és tanulságos Success Day van mögöttünk.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

Fusion Élményközpont

Bár budaörsiek vagyunk, sokáig nem jutott el hozzánk a Fusion Élményközpont létezésének híre. Budaörs nagyon külsőn épült fel egy korábbi füves pampán, közvetlenül a METRO áruház mellett, másik oldalán az OBI-val. Egyértelműen a kocsival közlekedőkre épít, mert a legközelebb merészkedő BKK járat csak hétköznap közlekedik, a Volánbusz járatainak meg nincs megállója a közelben. A buszosoknak marad a 88-as járat, amitől viszont bő negyedórát kell gyalogolni az 1-es út padkáján. Kompenzációként nagy parkolóval hirdeti magát a központ.

Ezért lepődtünk meg, amikor bő félórával a rendezvény kezdete előtt érkezve a parkolóból távozó kocsikra leltünk, akik már nem kaptak helyet bent. Körbejártuk a környéket, nem leltük a tartalék füves parkolót, sokan a járdákra álltak fel. Végül egy közeli áruház parkolójában kényszerültünk megállni. Sajnáltuk az áruházat, de nem volt mit tenni. Később biztonsági őrrel kezdték védeni parkolójukat, jogosan. Egy idő múlva kikerült egy parkoló tábla a szemközti  rétre, ami szintén rövid időn belül betelt.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Rengeteg ember

A régi szép idők visszatérésének számos jele van a Forever Magyarország életében. Egyik a Sikernapon megjelentek számának dinamikus bővülése. Sajnos ez a budaörsi élményközpontnak túl sok. Ez már a beengedésnél látszott, lévén drámaian hosszú a várakozási idő. Szerencsére Viki a biztonságiak téves tájékoztatása ellenére talált egy használhatóbb bejáratot a hátsó parkoló felől.

Akinek a mosdóban akadt dolga, bizony jól tette, ha időben ráeszmélt. Az egyetlen mosdóblokk előtt hosszú sorok álltak. Többekkel találkoztunk ez okból a szomszéd áruházban… A játszóház viszont a megjelent gyerekek minden igényét kielégítette. Hatalmas és izgalmas.

Valódi siker nap

Még a szokottnál is több elismerés zajlott ezen a napon. Kollégái kiszámolták, Dr. Milesz Sándor ország igazgató négy és fél órát töltött a színpadon gratulációk átadásával. A szokott színpadtechnikát ezen a helyszínen is sikerült felállítani a nap emlékezetessé tételére.

Már az ország igazgató köszöntése elismerésekbe torkollott, amit népes családja egy részének segítségével teljesített. Először a Forever Kids program nyertes óvodái kapták meg támogatásukat. Őket a friss Global Leadership Team tagok, Szabó József és Berkics Miklós követték. A blokk végén maga a Forever Living Products Magyarország kapott elismerést és gratulációt jeles születésnapja alkalmából Kövér Lászlótól, az Országgyűlés elnökétől levél formájában.

És újra van szemhéjtus!

Ezen a napon lehetett először hozzájutni az új Sonya Precision Liquid Eyeliner precíziós szemhéjtushoz, ami nagy űrt tölt be. Természetesen Viki egy percig sem létezhetett nélküle.

Az előadók közt többségben voltak az új online generáció tagjai. Ez kapóra jött nekünk. Illyés Andrea Ausztriából építi online üzletét. Márton Mónika új, gyakorlati szempontokkal bővítette nézőpontunkat, hálásak vagyunk neki. A legmeglepőbb Krasznai Cintia előadása volt. Olyan generációk közötti kommunikációs szakadékra hívta fel figyelmünket, aminek a létezéséről eddig nem is tudtunk. Szerencsére pár megoldási javaslatot adott. Sanszos, hogy be kell utalnunk magunkat keresztfiunkhoz egy kommunikációs továbbképzésre…

No azért az idősebbek is kitettek magukért. Dr. Kiss Ferenc és Dr. Nagy Ida szokottan magas színvonalú előadása nyitotta a sort, Halmi István gyémánt-zafír menedzser zárta. De még hogy! Fiúk, Bajnok példáján buzdított minket, legyünk mi is azok. Bajnok már embrió korában bajnok volt, olyannyira, hogy a sajtó is felfigyelt rá. Minden esély ellenére megszületett, felcseperedett.

Dallas

A dallasi Global Rally-ra utazó minősültek fergeteges show keretében kapták meg elismerésüket. Nap közben többször jártunk a játszóházban, és nem csak a gyerekek élvezték… A művészi produkciókat ezúttal a Forever Talent résztvevői szállították.

Kissé szűkös, de nagyon tartalmas napon vagyunk túl. Megkaptuk két mondatunkat, amiért érdemes volt odamennünk. Levezetésként az egyik budaörsi áruház etetősorán lazítottunk. A kínai kaja persze nem maradhatott ki. A Kerepesi úti jobb…

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.