A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Sok jó ember

A Forever világraszóló eseményeket szervez
Eleinte vonakodva fogadtuk, de rájöttünk: nagyon élvezzük őket
Kíváncsi vagy, milyen élményekből maradsz ki nélkülük?

A mi üzletünkben kiemelt jelentősége van a rendezvényeknek. Eleinte mi magunk is vonakodva fogadtuk őket, de mára rájöttünk: nagyon élvezzük őket. Már több világraszóló eseményen volt szerencsénk részt venni a Forevernél töltött idő alatt, rengeteg élményünk kapcsolódik hozzájuk, és elmondani nem lehet, mi mindent tanultunk rajtuk és belőlük.

Mégis kísérletet teszünk rá.

Mit köszönhetünk a Forever rendezvényeinek?

Ezeknek az eseményeknek köszönhetjük, hogy megkóstoltuk Nizza piacán az igazi narancsot. Stockholmi szállodahajónk ablakából reggeli közben a Városházát bámultuk. Viki kekszét elrabolta a majom Gibraltáron, miután lezárták előttünk a sorompót, és leszállt az easyJet járata.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Nem kisebb élmény, amikor személyesen tapasztaltuk Rex Maughan, a Forever alapítója viselkedését a margitszigeti Forever Regattán, vagy amikor Berkics Miklós gyémánt menedzser ült az asztalunkhoz a jakabszállási képzésen, és beszélgetésünk során szóba került néhány személyes motivációja, amiket soha sem említ nyilvánosan.

Sok-sok olyan hírességgel volt alkalmunk közös fotót készíteni, akikért más szakmák képviselői vagyonokat áldoznak. Örökre szóló művészeti élményt jelent számunkra a the Bootleg Beatles együttes Londonban, vagy a Cirque de Monte Carlo fellépése Edwin Martonnal Budapesten. De intenzív élmény egy barátainkkal töltött sütögetős nap, vagy amikor Dr. Révész Edit az általunk látott 2347. családi nyílt bemutatón olyan “titkokra” világít rá a termékekkel vagy az üzlettel kapcsolatban, amikre nem is gondoltunk azelőtt. Ezen emlékek zöme sorra fog kerülni Hol volt, hol nem volt… rovatunkban…

Nem titkolt célunk, hogy próbáljunk rávenni téged is, hogy mozdulj ki a négy fal közül. És ha már kimozdultál, akkor gyere velünk, hiszen az élmények csak most kezdődnek igazán!

Kicsi rendezvény, nagy rendezvény, óriási rendezvény

Nem azt mondjuk, hogy azonnal gyere velünk a Global Rally-ra, Dubai-ba, több mint tízezer extra lelkes üzleti partner közé, bár életed meghatározó élménye lenne, az biztos. 🙂

Viszont arról meg vagyunk győződve, hogy csak profitálhatsz belőle, ha eljössz velünk mondjuk egy kiscsoportos családi nyíltra a Nefelejcs utcába, mert olyan információkhoz juthatsz hozzá, amikhez máshol nem, és ez jótékonyan hathat életed folyására.

Ha meg bevállalósabb vagy, szeretettel várunk egy hazai Sikernapon is, ami már nagyobb képet mutat a cégről, és a színvonalas fellépők jó szórakozást is nyújtanak számunkra.

Ezeken kívül még kismillió fajta rendezvény fordul elő az életünkben, majd meglátod.

Két alrovatot alakítottunk ki: múlt és jövő.

Beharangozó

Igyekszünk előre tájékoztatni az eljövendő eseményekről, azok előadóiról, a várható témákról. Elmondjuk, véleményünk szerint miért lenne fontos, hogy ott legyél. Lehetőség szerint videókkal, fényképekkel, bemutatásokkal keltjük fel a vágyadat, és reméljük, együtt megyünk.

Ez a hajó elment…

Minden esemény lezajlik egyszer, minden rendezvény bezárja kapuit. Ha ott voltál, ez a rovat jó érzésekkel fog eltölteni, jó lesz visszagondolni az élményekre, és meg tudod mutatni másoknak, mit éltél át. Ha nem voltál ott, akkor megtudod, miről maradtál le. De sose búsulj, mindig lesz következő esély!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.