A cikket várhatóan 8 perc alatt tudod elolvasni.

Sűrű őszelő meghökkentő felfedezésekkel

Editék Amerikából jöttek
Már nem egyedül mentünk a lakitelki szüretre

Mire lehet még büszkébb az ember, mint a saját előremenetelére?

Két hete első Forever nyarunkról meséltünk. Nem mondtuk el azonban még a nyárutó, őszelő legnagyobb felfedezéseit. Történt, hogy Editék visszaérkeztek San Diego-ból, a Super Rally-ról, ami a cég központi rendezvénye volt akkoriban. Hoztak magukkal rengeteg élményt, egy rakat fotót, és egy videót.

Minket különösen két dolog megérintett meg. Egy fotó, amin egy csoportkép hátterében függő táblán a Robson Bee Products méhészeti telep dolgozói köszönik meg a forgalmazóknak az üzem meglátogatását, és hogy az egész világon forgalmazzák a termékeiket. A másik egy Zoli által összerakott videó, amiben a cég ültetvényein, gyáraiban és a Southfork Ranch-on forgatott jeleneteit rakta össze. Mindenhol szabadon filmezhetett. Amikor kint voltam a Herbalife rendezvényén, szóba sem került ilyen lehetőség. Megmutatjuk neked is:

Robson Bee Products 2004
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

Elkezdtük végre felfogni, mibe csöppentünk bele. Rájöttünk, a cég méretei és szervezettsége messze meghaladja addigi elképzeléseinket.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Lakitelek, immár nem egyedül

Szeptember elején végre nem egyedül mentünk a lakitelki képzésre, jött velünk Klári is. Meglepett, milyen jó érzés volt. Ez az év a ginkgo éve lehetett, mert az esztergomi bemutató ginkgo fája után itt egy egész ültetvényt találtunk.

Most szüreti bált tartottak kerettörténetként. Új élmény volt nekünk Edit részletekbe menő bemutatója a frissen megjelent termékekről. Azóta megszoktuk, mindig részletes, sőt azon túlmenő tájékoztatást kapunk az újdonságokról. Az Amerikából jöttek lenyűgöztek minket beszámolójukkal. Egyben megcsendültek az első szirénhangok, amik a következő évi koppenhágai Europa Rally-ra csábítottak minket. Hiába, még nem éreztük odavalónak magunkat.

Lakitelek 2004. szeptember
Lakitelek 2004. szeptember

Csodás színek

A kora ősz folyamán Viki tett egy meglepő felfedezést: rájött, hogy szeret sminkekkel foglalkozni. Edit profi smink képzés és bemutató sorozatot szervezett, amin a krémek és a dekorkozmetika is szerepet kapott. Viki folyamatosan vitte rá a barátnőit, én meg a kolléganőimet. Viki látta, hogy ez jó, és ez a későbbiekben nagy elhatározásokra sarkallta.

Kozmetika 2004.
Kozmetika 2004.

Egy emlékezetes Jonathan nap

Szeptember közepén az Erkel Színházban került megrendezésre a Jonathan nap. Ha a kézilabda csarnokba kevés volt a jegy, ide fokozottan érvényes volt ez a megállapítás. nekünk viszont mindenképp be kellett jutnunk, merthogy nagy ünnepre készültünk.

Keresztanyám szintet lépett, supervisor, azaz ahogy mi magunk közt neveztük brigádvezető lett, és név szerint szólították a színpadra, hogy átvegye új kitűzőjét. Ha lehet, még ennél is nagyobb büszkeséggel töltött el minket, hogy a három munkatársunk is jogosult lett sirály kitűzőjének átvételére. Meglepődtünk, hogy ez nagyobb örömmel tölt el minket, mint amikor mi minősültünk.

Jonathan nap 2004. szeptember keresztanyám supervisor
Jonathan nap 2004. szeptember új supervisorok

A Jonathan nap programjából ezúttal az tudatosult bennünk, hogy komoly orvos tanácsadói szervezete van a cégnek, akikhez bárki fordulhat tanácsért. Mondjuk nekünk mindig is kéznél volt Dr. Révész Edit, aki már akkor is mindig szívesen és örömmel segített nekünk, hála érte.

Az év hátralevő része ehhez képest csendesen telt, de korántsem maradt események nélkül. Ezt fogom elmesélni a jövő héten.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.