A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Svéd egészségmegőrzési díjat nyert az Aloe Vera Gel

Swedish Health Awards: az év egészségügyi élelmiszere
634 termék közül választották ki az Aloe Vera Gelt
Nagyszabású díjátadó gálán köszöntötték a nyerteseket

Plecsni rovatunkban nem csak a védjegyek találnak helyet maguknak, hanem az elnyert díjak is. Pláne ha olyan rangos díjról van szó, mint a 2017-es Swedish Health Awards egészségmegőrző élelmiszer kategóriájának első helyezése.

Swedish Health Awards

Swedish Health Awards

A Svéd Egészségügyi Díj az egészséges élet minden területét átfogja. Négy kategóriában tüntetik ki az év egészségügyi bloggerét, és kiválasztják az év egészségügyi szolgáltató cégét is. Ami számunkra viszont különösen fontos, hogy 20 kategóriában megválasztják az év egészségügyi termékét.

A díj logója koronára emlékeztet, ami nem meglepő Svédország vonatkozásában. Ami viszont különösen kedvessé teszi számunkra ezt az emblémát, hogy zöld, és így nem kicsit emlékeztet az aloéra. Előjelnek mindenesetre remekül bevált.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Ezt a kitüntetést nem egyszerű elnyerni. Először is a díj szervező bizottsága felkéri a széles közönséget, nevezze meg kedvenc véleményformálóit, termékeit. Ez évben 634 nevezés érkezett.

Ezután egy 10 tagú, neves egészségügyi és táplálkozástudományi szakértőkből, újságírókból és marketing szakemberekből álló zsűri mind a 25 kategóriában megnevezi a szerinte legjobbakat, összesen 100 nevezettet.

Innentől megint a szavazóké a főszerep, idén 35.549 szavazat érkezett. Így nyerte meg kategóriáját,aminek eredeti neve Årets hälsoboost, azaz az év egészség fokozó terméke, vagy ahogy a Google fordítja az év egészségügyi élelmiszere díjat a Forever Aloe Vera Gel itala.

Swedish Health Awards díjat nyert az Aloe Vera Gel
Swedish Health Awards Årets hälsoboost

Díjátadó gála

A Swedish Health Awards idei nagyszabású díjátadó gálájára november 9-én, a stockholmi egészségügyi vásár megnyitásának előestéjén került sor. Helyszíne az üzleti és szórakozó negyedben található Wallmans bár volt. A díjakat a svéd közélet neves személyiségei adták át a nyerteseknek.

A díjátadás után a résztvevőket gálaműsor és körasztaloknál elfogyasztott elegáns vacsora várta.

Swedish Health Awards díjátadó gála

Gratulálunk a Forever Skandináviának a nagyszerű eredményért. Elismerésünket fejezzük ki a többi kategória nyerteseinek is, hiszen kemény megmérettetésben sikerült kiemelkedniük.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.