A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Szalonna és cukkini vész Esztergomban

Nem mintha a kolbászok, padlizsánok és gombák megúsznák
Korszerű, “Batyusbál” szisztémájú rendezvény
Csapatunk legősibb tradíciója idén ismét színre lép

Csapatunknak vannak hagyományai. Ezek közül legerősebb a szalonnasütés intézménye. 2005 óta mindössze kétszer maradt ki, egyszer időjárási, egyszer végzetes időpont egyeztetési gond miatt, bár az előbbi esetben páran mégis összegyűltünk egy titkos találkozóra.

Az esemény gyönyörűen beleillik csapatunk hitvallásába, miszerint “célunk egy baráti társaság felépítése” meg “a munka mellett jut idő közös szórakozásra, és pihenésre is”. Nagyrészt ennek a találkozónak az eredményeként köszönthetik egymást jó ismerősökként az abasáriak a ferencvárosiakkal és az őrmezeiek a pestszentlőrinciekkel. Ha éppen szerencsénk van, és tudnak időt szakítani, vezetőink is megjelennek, családostul. Mert ez egy családos esemény, mindenki hozza a pereputtyot is.

Nyárs és tárcsa

Nem hagyományos szalonnasütést kell elképzelni, inkább sütögetést. Aki szeretne, nyugodtan nyársalhat, de a többség inkább a tárcsán sütés kényelmét választja. A kaja-pia batyus bál alapon működik: mi is adunk, meg mindenki hozza magával, amit szeretne, és/vagy büszke rá. Ebből adódnak olyan felejthetetlen gasztronómiai élmények, mint pl. Nagy Kati tatár beefsteak-je vagy az abasáriak bora, amiről nem szeretnék több részletet elárulni.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Idén az elmúlt évekhez hasonlóan Esztergomban tartjuk meg a rendezvényt. Úgy döntöttünk, most is várjuk szeretettel minden partnerünket, nem kötjük minősüléshez az eseményt. Egyetlen feltétel az előzetes jelentkezés, amit a kaja összehangolása és a parkolási gondok is indokolnak.

11 órakor kinyitjuk a kapukat, és a denevérek zavarnak majd haza minket. Vagy a baglyok.

Mi biztosítunk kenyeret, szalonnát, kolbászt, hagymát, a kedves résztvevők meg hoznak további finomságokat.

Nagyon várjuk már az eseményt, módfelett kedveljük ezeket a laza, beszélgetős alkalmakat.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.