A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Szappan természetes forrásból

Aloe Hand Soap folyékony szappan
Uborka, citromhéj olaj, olívaolaj
Legendás előd szerintünk méltó utódja

Méltatlanul elhanyagoltuk a Forever új Aloe Hand Soap folyékony szappanját, pedig már tavaly óta velünk van. Jogutódja a legendás Aloe Liquid Soap később Aloe  Hand & Face Soap folyékony szappannak, de sokkal természetesebb annál.

Gyöngéd, természetes kézápolás

Az átlag ember naponta nyolcszor mossa meg a kezét. Ezt a nemzetközi egészségügyi szervezetek is szorgalmazzák. Egyáltalán nem mindegy tehát, mivel mosunk kezet.

Az Aloe Hand Soap folyékony szappan kézpuhító összetételű, természetes tisztítóhatású anyagokból készül. A 100% stabilizált Aloe vera gélt tartalmazó, parabénmentes, gyümölcskivonatú folyékony szappan puhává, hidratálttá teszi bőröd. Adagolj belőle kezedre, vízzel habosítsd fel, majd öblítsd le, ennyire egyszerű a használata. Elődjétől eltérően ez csípi a szemed, ha belekerül. Amennyiben a szemedbe kerül,  öblítsd ki vízzel!

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Az uborka kivonat megnyugtatja bőröd, a citromhéj olaj összehúzó hatású és kondicionálja bőröd. Az olívaolaj antioxidáns hatású, hidratálja bőröd és segíthet a bőr megfiatalításában. Mindezt lágy kamilla illat köríti.

Ennek a szappannak az elődje legendás volt, rengeteg háztartásba eljutott. Összetétele annyira megváltozott ezzel a frissítéssel, hogy új termékszámot kapott, így mi is új termékként kezeljük.

Aloe Liquid Soap régen
Aloe Liquid Soap zöld
Aloe Hand & Face Soap

Az Aloe Hand Soap összetétele

Aloe Hand Soap
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Eddigi tapasztalataink a szappannal

Szeretjük. Gyöngyházfényű, bársonyos érzetű és éppen a megfelelő mértékben folyik. Igen jól habzik, meglepően kevéssel komplett le lehet zuhanyozni. Nekünk a szemcsípéssel sem volt még problémánk, nem tapasztaltuk. Illata teljesen más, mint a régié. Frissebb, fiatalosabb, élénkebb, úgy szoktam mondani bisztrósabb. Találkoztunk olyannal, akinek nagyon tetszett, olyannal is, akinek nem. Nekünk bejön. Külön pozitívum, hogy az adagoló finomabban működtethető és könnyebben is kicsomagolható, kipattintható, mint elődjéé.

Egyszóval nekünk nagyon bejött az Aloe Hand Soap, kipróbálásra ajánljuk.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.