A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Szárnyra kelünk – sirályszárnyra

Három az igazság
Jonathan, a sirály beköltözik életünkbe
Érdemes lendkerekes autót gyártani munkatársainkból?

Első bemutatónk után már három csatlakozott ember képezte csapatunkat. És láttuk, hogy ez jó. És este lett és reggel, következő nap. Megállapítottuk, három ember már fölösen elegendő a senior manager szinthez – ami igen  kívánatos – tehát szinte már túl is teljesítettük. Már “csak” azt kell elérnünk, hogy legalább kettejük minél előbb manager legyen. Nem igazán okozott problémát elképzelésünkben az az apró tény, hogy még mi sem voltunk menedzserek. Sőt, elképzelni sem tudtuk, mi kell hozzá.

Nekiláttunk tehát, hogy megvalósítsuk elképzeléseinket.

Forró nyár

A június közepi Start képzésre már nem egyedül mentünk. Ez már nem az a monstre rendezvény volt, amin először vettünk részt, abból éppen elcsíptük az utolsót. Várt ránk itt is meglepetés: öt új terméket mutatott be Bertók Bea. Itt realizáltuk, hogy a cég minden évben vadonatúj, saját fejlesztésű termékekkel jelenik meg a piacon. Új csapattagjaink töményen meghallgathatták a termékek főbb jellemzőit és az üzletépítés lépcsőit. Na nem mintha nekünk nem lett volna még új az egész. Itt helyben megbeszéltük csapatunkkal, elindulunk az üzletépítés rögös útján.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Az Erkel Színházban megtartott Jonathan napra már komolyan el szerettünk volna jutni, de nem tudtunk rá időt szakítani valamilyen időpont-egyeztetési gond miatt. Most először komolyan sajnáltuk.

Elkezdtünk bemutatókat szervezni a csapatunknál. Száguldoztunk ide-ode Érd-Esztergom-Tokod-Nyergesújfalu-Dorog térségében. Nem minden jött úgy össze, ahogy gondoltuk. Na jó, alig valami jött úgy össze, ahogy gondoltuk. Bíró Katit és nemegyszer Berta Marikát hurcoltuk magunkkal, mert mi még nem voltunk képesek szabatosan elmondani a tudnivalókat. Nem volt kilométer hiányuk, az biztos. Tartottunk bemutatókat családoknál, öregek otthonában, pizzériában meg sok más helyen. Sokszor történt olyan, hogy csak mi jelentünk meg a színen, vendég egy szál se.

Mi kitartóan próbáltunk lendkerekes autót gyártani munkatársainkból. Tudod: hátrahúzod, elengeded, és száguld előre magától. Egész nyáron ezt műveltük.

Másodszor Lakitelken

Július elején ismét Lakitelekre utaztunk. Ezúttal a strand, a pancsolás volt a téma. Máig nem felejtjük azt az önfeledt bohóckodást, amit a kedves forgalmazók véghez vittek.

Első nap csapatépítő játékok voltak soron. Na ez kiverte nálunk a biztosítékot. Egy minisztériumi témavezető meg egy műszaki rajzoló veszítse el méltóságát, és kezdjen bohóckodni mindenki szórakozására? Na ne! Csapatszellem? Az mi?

Az információ dömping ezúttal is megvolt, rajongóvá váltunk.

Első Jonathan napunk

FTC Aréna Népliget

Július közepén végre eljutottunk első Jonathan napunkra. A népligeti FTC Kézilabda Arénában került megrendezésre. Már parkolóhelyet sem lehetett könnyen találni, jó mélyen be kellett hatolnunk a Népligetbe, hogy meg tudjunk állni. A bejárat előtt jegyeket árultak, meglepetésünkre korrekt áron. Katiék elmagyarázták nekünk, hogy a csarnok már akkor kicsi volt, és sokan előre betároltak jegyekből. Aztán amikor nem jött el a jelölt, megpróbálták a bejárat előtt elsózni. Ez kapóra jött többeknek, akik jegy híján blindre jöttek ki, remélve, hozzájutnak egyhez. Így mindenki jól járt.

Itt is voltak előadások, de a fő attrakció a minősülés volt. Ámulva néztük, hányan érték el az elmúlt hónapban a különböző üzleti szinteket. Közte színvonalas művészi produkciók is voltak, most is emlékszem Szigetvári Feri és a Shadows Hungary Band előadására, profik voltak. Nagyszabású, jól szervezett rendezvény volt, elégedettséggel töltött el.

A végén jött a meglepetés: Katiék finoman a színpadra invitáltak, ugyan vegyük már át a kitűnőnket elért szintünk után. Még virágot is adtak. Akkoriban Dr. Milesz Sándor és akkori felesége, Bús Anikó még együtt voltak országigazgatók, úgyhogy stílusosan Viki Bús Anikótól, én Dr. Milesz Sándortól vettem át a sirály kitűzőt.

Szárnyra kelünk – sirályszárnyra

Nyáron még egy Start napon részt vettünk, és kitartóan folytattuk a bemutatókat. Ennek végül meg is lett az eredménye. Két hét múlva elmeséljük.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.