A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Szép volt Miki!

Berkics Miklós nagy napja
A magyarok mindent vittek, amit lehetett
Hatalmas ültetett fogadás a Syma csarnokban

A2008-as budapesti European Rally diadalmas első napja után immár európai elsőségünk tudatában érkeztünk a Budapest Sportarénába ünnepelni a második napon. Volt okunk rá, mert ez a nap csak tetézte a győzelmet és a boldogságot. A nap nyertese egyértelműen Berkics Miklós akkor még gyémánt-zafír menedzser volt.

European Rally Budapest 2008 Magyarország első Európában

Heal the World

A nap megnyitása után Berkics Miklós mint énekes mutatkozott be. Michael Jackson Heal the World című számát dolgozta fel, és adta elő Orosházi Diana, Hertelendy Klára és Bánhidy András társaságában. Az előadás igen látványos volt. A forgalmazók gyerekei, köztük Editék két lánya különböző nemzetek ruháiban körbetáncoltak egy, a Földet ábrázoló molinót. A kivetítőn eközben további gyerekek képeit vetítették Forever termékhasználat közben, köztük Bíró Kati unokáját, Bendegúzt és Kriszta lányát, Esztert. A molinó a mai napig a jakabszállási képzés díszletének része. Tapasztalatom szerint aki ott volt akkor, az emlékszik erre a produkcióra…

Közvetlenül ezután ismét nagy pillanata volt a magyar régiónak. Dr. Milesz Sándor ország igazgató ezúttal mint hálózatépítő átvette zafír menedzser minősülését Rex Maughantól.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Még a hibák is a magyaroknak dolgoztak ezen a napon. A Forever Living Products 30. születésnapjának tiszteletére szakácsok egy hatalmas tortát gördítettek a színpadra. A torta szeletei  mind-mind egy-egy Profit Share csekk összegét tartalmazták. Ilyen szeletet kapott Katrin Bajri dupla gyémánt menedzser is, akinek kivetített neve felett a német zászló helyett egy magyar zászló jelent meg. Később egy képzésen azzal büszkélkedett, hogy a magyarok örökbe fogadták…

Magyarok a legjobbak között

Természetesen Sasvári Sándor és csapata ezúttal sem hagyott művészet nélkül minket. Ez a nap az Operaház fantomja musical számaira épült.

Ezután tartotta meg Rex Maughan szokásos éves beszámolóját az elért eredményekről, újdonságokról. Az előadás végén Európának is bejelentette hivatalosan, hogy Gregg Maughan-t kinevezte a Forver Living Products elnökének és igazgatójának valamint az Aloe Vera of America elnökének.

Laser Man hihetetlen produkciója után Rex táncra perdült a színpadon Détár Enikővel.

Folytatódott a magyarok és Berkics Miklós nagy sorozata. A legjobb 10 európai forgalmazót hívták a színpadra, köztük két magyart, Berkics Miklóst és Szabó Józsefet, a Forever Magyarország alapítóját. A legjobb Rolf Kipp, felső vonalunk lett.

Elküldtek melegebb éghajlatra

Kósa L. Adolf előadása után a Miss Forever Europa döntője következett. A legszebb lánynak Gigdem Erten török lányt ítélték. Az ünnepélyes koronázás után egy kabrióban hajtott ki az arénából.

Közben több blokkban egyre-másra adta ki Rex, Gregg és Aidan az egyre magasabb, már-már hihetetlen összegű Profit Share csekkeket. Lassan viszont eljött az ideje, hogy megtudjuk, hová megyünk jövőre. Nagy megelégedésünkre melegebb éghajlatra küldtek minket: 2009-ben Malaga lett a célpont. A spanyol ország igazgató boldogan vette át Dr. Milesz Sándortól a rendezés jogát jelentő jogart.

Ebben az évben két díjat is kiosztottak az országok csapatainak. A Country Pride Award, ami az egységes megjelenést és fellépést díjazta megérdemelten került Románia csapatához. A Spirit Award ezúttal a szokottnál is lelkesebb koboldoknak öltözött íreket illette.

A legnagyobb nyereségrészesedés Európában

Hátra volt még a két legmagasabb Profit Share csekk kiosztása. Először Rolf Kippet hívták színpadra. Ez azt jelentette, hogy Berkics Miklós kapta a legnagyobb csekket, amire még nem volt példa. A magyar csapat területén ekkor kitört a fiesta. Még rögtönzött transzparens is került, és karneváli volt a hangulat. Pláne, amikor Miki megjelent a színpadon. Az eredmény elérését segítő csapatok Miki frontján levő vezetői valahogy felkerültek a színpadra, és vállukon vitték körbe Mikit hatalmas ovációval kísérve. Zúgott a Szép volt Miki! és a Ria-Ria-Hungária. Percekig megállt a szorosan időzített műsor. Hatalmas, felemelő, boldog, feledhetetlen pillanat volt mindenkinek, aki részese lehetett. Hatalmas győzelem volt ez! A magyarok mindent vittek, amit lehetett.

A hangulat lassú lecsillapodása és a hivatalos finálé után nekiálltunk csoportképeket készíteni. Ezt látta pár francia csapattag, és úgy gondolták, beleillenek ők is a csapatba. Beleillettek. Néhányunknak még Rex-szel, Mikivel és a csekkel is sikerült fotót készítenie a színpadon.

Mi gyorsan szedelőzködtünk ezután, mert vissza kellett érnünk a Syma csarnokba az esti fogadásra.

Grandiózus fogadás

Akkoriban munkámból adódóan sokat jártam fogadásokra, de ami este a Syma csarnokban várt, az engem is megdöbbentett. A hatalmas ‘A’ csarnok telis-tele volt 10 személyes körasztalokkal. Alig találtuk meg kijelölt helyünket, pedig profi volt az iránymutatás. A fine dining minőségű vacsorát pincérek hada szolgálta fel. Később hallottam, hogy minden, Budapesten éppen elérhető felszolgálót felfogadtak az alkalomra.

A terem közepén nagy táncparkett volt. A zenét a Bergendy együttes szolgáltatta. Olyan hosszú lett az est, hogy kétszer is átöltöztek. Míg pihentek, beugrott helyettük Mága Zoltán.

Hamar észrevettük, hogy itt bizony minden vezetővel, még a szépségkirálynővel is készíthetünk fotót. Alaposan kihasználtuk az alkalmat. Utólag nézve én picinyt túl komolyan vettem a dolgot…

Ilyen évkezdet után úgy véltük napfényes, madárcsicsergős év vár ránk. Nem jött be. Küzdelmes, nehéz, váratlan fordulatokkal terhelt év állt előttünk. Elmesélem hamarosan.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.