A cikket várhatóan 9 perc alatt tudod elolvasni.

Most szó szerint a hajó ment el

Eagle Manager Retreat 2017: Rock the Boat
Rendesen felkavarták a sasok az állóvizet
Freedom of the Seas + Földközi-tenger+Forever Living Products=buli

AForever évente kiír egy ösztönző programot a magas szintű vezetők, a menedzserek és vezető menedzserek számára. Ennek jutalma az Eagle Manager megtisztelő cím használata mellett egy meghívás az Eagle Manager Retreat című rendezvényre, ahová az Eagle Manager-ek visszavonulnak tanulni, pihenni és nagyfokú luxust élvezni a cég pénzén.

Merthogy ezt a rendezvényt nem lelakott helyeken szokták rendezni, volt már Szardínián, Görögországban, Nevadában a Lake Tahoe mellett és Cancunban, Mexikóban. Ebben az évben a Royal Caribbean Freedom of the Seas nevű óceánjáró hajóján rendezték, ami Barcelonából indult földközi-tengeri útra, megállt Monacóban, majd Rómában ért véget a program.

Royal Caribbean Freedom of the Seas

A hajóra a világ minden tájáról érkeztek a résztvevők. Nehogy azt hidd, hogy a Forever a menetrend szerinti járatra vett jegyeket nekik, szőröstül-bőröstül kibérelte a hajót. Még a dekorációkat is kicserélték Foreveresre a fedélzeteken. A Forever rendezvényein mindig emelkedett a hangulat, képzeld el itt mi volt! Segítünk:

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
Rock the Boat
Royal Caribbean Freedom of the Seas
Mindenki a fedélzetre!

Természetesen a hajó minden luxusa a behajózott vezetők rendelkezésére állt. Korzózhattak a Promenádon, élvezhették az éttermeket, igénybe vehették az uszodát, amihez – mondani sem kell – bár is tartozik. Aki akart, még falra is mászhatott, merthogy ilyen pálya is létezik a hajón. A Global Rally fehér bulija után a hajó fedélzetén most kék bulit szerveztek.

Freedom of the Seas Promenade
Freedom of the Seas Pool
Freedom of the Seas étterem

Az élet azonban nem csupa móka és kacagás. Munka is van a világon. A résztvevőket reggelente a F.I.T. program nagykövetei várták a 13. fedélzeten reggeli tornára. Itt még futókör is található. Tanulásra is bőven akadt alkalom. Földrészek szerint speciális tréningekre várták a vezetőket, de még arra is akadt példa, hogy egy gyémánt menedzser önállóan tartott nyílt képzést. A hajón ott voltak a Global Leadership Team tagjai, akik egyenesen Andorrában megtartott éves találkozójukról érkeztek a hajóra. Amellett, hogy az oktatásokon lehetett tőlük tanulni, személyesen is megszólíthatóak voltak, és sokan éltek is ezzel a lehetőséggel. Természetesen a cég vezetősége is a hajón tartózkodott, és ők is a résztvevők rendelkezésére álltak.

Rock the Boat reggeli torna
Eagle Manager Retreat irány a képzés
Rock the Boat képzés

Nehogy a bulizók bepunnyadjanak a hajóra, mindhárom városban szervezett városlátogatáson vehettek részt. Egyik városról sem mondható el, hogy ronda lenne, vagy unalmas. Itt inkább az jelenthette a gondot, hogy a rövid kikötési idő alatt karcolgathatták csak a felszínt. Mindenesetre élménynek nem lehetett utolső.

Rock the Boat Barcelona
Rock the Boat Monaco
Rock the Boat Róma

Nekünk a következő nagy üzleti célunk ennek a minősülésnek a megszerzése, majd azok hozzásegítése, akikkel együtt értük el. Ehhez most önmagukat és az üzletet komolyan és egyszerre lazán vevő munkatársakat keresünk. Ha ihletet kaptál, nosza üzenj nekünk most Messengeren, a linket a cikk alatt és a jobb oldalt is megtalálod, vagy csapj a “Be akarok kerülni a csapatba” gombra, és küldd el nekünk a kitöltött kérdőívet.

Meggyőződésünk, hogy mindannyian jól járunk vele.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.