A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Születésnap maraton

Kettős születésnap: 40 és 21
A program zseniális volt, de hazajutni nem volt könnyű
Másnap összedobtunk 30 ezer adag ételt iskolásoknak

Mint beharangoztuk, a Forever Magyarország számára ennek az évnek a májusa kettős ünnep. Nem csak az anyacég lett 40 éves, hanem a magyar szekció is elérte az amerikai nagykorúságot: 21. születésnapot tarthattunk. Tartottunk is, maratonit.

Születésnap a Tüskecsarnokban

Az előző, helyszűkés Sikernap után a tágasság érzetével ajándékozott meg minket a Tüskecsarnok. A veszélyes lépcsősort is megtanulta mostanra kezelni a törzsközönség, az újak figyelmét meg felhívjuk rá, így mostanra már a balesetek sem jellemzőek.

Odafelé volt egy kisebb kalandunk, ami estére teljesedett ki. Nem hosszú az út a csarnokig, de a felénél valami surrogást hallottunk a kocsi jobb első kereke felől. Úgy gondoltuk, valamit felkapott a kerék, amit valószínűsített, hogy a surrogás hamar abbamaradt. Mikor leálltunk a Tüskecsarnok mélygarázsába alaposan megvizsgáltuk a kereket, de megkönnyebbülésünkre nem találtunk semmit.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Kipróbáltunk egy új bejáratot, aminek az eredménye az öltöző folyosók labirintusában való bolyongás és egy megdöbbent biztonsági őr lett. A háta mögül érkeztünk, és ha valamire, erre biztosan nem számított. Jó fej volt beengedett.

Míg a többieket vártuk rácsodálkoztam, mennyire megszoktuk már az egyébként korántsem szokásos színpadtechnikát. Ezúttal a világítástechnika fejlődött még egy cseppet tovább. Még egy Aréna koncerten is megállja a helyét, nemhogy egy céges bulin. Az ember hamar beleszokik a jóba.

Ismerős műsorvezetők

Már az elmúlt Sikernapon újra divatba jött, hogy a menedzserek és a vezető menedzserek keresztül vonulnak a színpadon a rendezvény nyitányaként. Így hát elkészíthettük tervezett színpadi szelfinket.

A műsor házigazdái Edit és Zoli voltak. Később igazolódott felkérésük jogossága: Edit katonásan próbálta visszaszorítani a felgyűlt tetemes programcsúszást. Mi roppant büszkék voltunk rájuk.

A nyitány után szokásosan Dr. Milesz Sándor ország igazgató köszöntött minket, majd a Dallasból hazatértek számoltak be nagy sikereikről, többek között a Spirit Award ismételt elnyeréséről. Lazításként Hevesi Anna és Leblanc Gergely tánc produkcióját élvezhettük Edvin Marton zenéjére.

Ami ezután következett, az magának az ország igazgatónak is meglepetés volt. Kollégái felsorakoztak, kiírták a kivetítőre, hogy “Köszönjük Sándor!” és begurítottak egy hatalmas születésnapi tortát, tűzijátékkal, ahogy kell. Nekünk a legjobb fordulat az volt az ügyben, hogy Viki talpraesetten több szeletet is megszerzett a tortából…

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

Hatalmas program hihetetlenül sok elismeréssel

Nem tudom elmondani részletesen a programot. Olyan sok minden történt, hogy nem véletlenül mondjuk, ezt személyesen kell átélni. Sok komoly szakmai előadást hallottunk, amiket többek között Szabó József a Forever Magyarország és Dél-Szláv régió alapítója, Global Leadership Team tag és a Lomjanski házaspár, gyémánt menedzserek tartottak.

Emellett hihetetlenül sok minősülés történt. A vezetők az ország igazgatóval az élen órákat töltöttek a színpadon elismerések osztogatásával. Volt mindenféle, a Forever2Drive gépkocsi ösztönzőtől a sok elért pontszámon és  a különböző szintű előrelépéseken át egészen két Soaring Manager minősülésig, ami egymagában sem mindennapi, sőt minden évi kategória. A koronát Berkics Miklós Eagle Diamond-Sapphire Manager minősülése tette fel, amire még nem volt példa közel s távol. Dübörög az üzlet.

Eközben a Forever Talent versenyzői adtak műsort illetve versenyeztek egymással. A dél-szláv régióból, de még Albániából is érkeztek a magyarok mellé. Sok meglepően színvonalas produkciót hallhattunk, láthattunk. A fellépőknek is élmény lehetett komoly színpadtechnikával, már-már sztárként előadni tudásukat.

Sztárvendégek All-In

Éppen a kitelepített szelfimattal bohóckodtunk az előtérben, mikor DJ Smash váratlanul sztárvendégeket konferált be. Nem más, mint Korda György és Balázs Klári érkezett a színpadra. Félórás koncertet adtak nekünk. Meg kell mondanom, még mindig tudnak hangulatot csinálni…

A programban egyre nőtt a csúszás, és ezt már Editék sem tudták uralni. Így történt, hogy este volt már, mikor Dr. Milesz Sándor bejelentette, az utolsó előadó – akit egyébként talán a legjobban vártunk – inkább júliusban tartja meg előadását. Na tessék, van mire várni júliusig…

Az esemény méltó fináléval zárult. A lufik megfelelő számú begyűjtése, és Andris megünneplése után – ajándék belépőt talált az egyik lufijában – a mélygarázsba indultunk. Meglepetés várt ránk. Úgy terveztük, a napot a frissen ismét megnyitott Csíki Sörplaccon tesszük felejthetetlenné, de Isten útjai kifürkészhetetlenek…

Amikor a kocsid átmegy Zil-be

Kigurultunk a mélygarázsból, és rákanyarodtunk a felső rakpartra, mikor is hirtelen a töltésjelző hangulatos vörös fénye töltötte be az utasteret. Elértünk a Bálnáig, mire Viki kibogozta a gépkönyvből a teendőket. Rájöttünk, fájó búcsút vettünk az ékszíjunktól, akarom mondani bordás szíjunktól. Nem örültünk, hogy fény derült a reggeli surrogás titkára. A kocsit le sem állítottuk, Andrist szegényt kiraktuk, és pánikszerűen elindultunk hazafelé, mivel nem óhajtottuk a kocsit bárhol otthagyni, pláne nem parkolózónában.

Az autó elektromos berendezései búcsúszimfóniát játszottak. Előbb csak az ABS és az ESP mondott búcsút, a kanyart – ahol minap felborult egy vonuló tűzoltóautó – már kormányszervó nélkül kellett bevennem. Erősen imádkoztunk, és imáink meghallgatásra találtak, az autó egészen a parkolóig kibírta, csak mi izzadtunk le keményen.

Így esett, hogy másnap kipróbáltuk a budapesti S-Bahn csíráját.

Sikernap 2018. május lufieső

Rise Against Hunger

Merthogy másnap be voltunk osztva a Rise Against Hunger által szervezett ételcsomagolás negyedik műszakjába – az ötből. Nagy volt a tét, mert 30 ezer adag ételt kellett összecsomagolnunk aznap.

Úgy beszéltük meg, hogy keresztfiunkat Kőbánya-Kispesten vesszük fel. Ő is jelezte részvételét, ráadásul önként, amit felettébb dicséretre méltónak találtunk. Fel is vettük, de onnantól egy laza bemelegítő séta várt rá, ahogy ránk is. A többiek már vártak ránk az ebéddel, amire a Forever Magyarország hívott meg. A szűrőkamion is ott állt a hátsó udvaron.

Nagyon jó hangulata van egy ilyen eseménynek. Általában buliból csap át munkába, majd közvetlenül azután még nagyobb buliba. A hatást még fokozza a higiéniai eszközök rendkívül divatos, csinos látványa…

Estére össze is jött a terv, minden műszak teljesítette kötelességét. Megint mehet Zimbabwéban jó pár gyerek iskolába.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

A legjobb előadás átcsúszott júliusra. Javaslom, addig gondold át, van-e kedved velünk jönni. Felejthetetlen élményben lesz részed, azt ígérjük.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Születésnap maraton

Szerinted fontos távoli gyerekeknek is segíteni?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.