A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

A születésnapi Sikernapot is megduplázzuk

A Forever irányelve erre az évre a duplázódás
Miért pont a születésnapi bulit ne dupláznánk meg?
Akkor már csomagolunk még egy adag élelmet a Rise Against Hunger számára

A júliusi bécsi ország igazgató értekezleten szóba került a májusi magyarországi születésnapi rendezvény. Peter Boots európai alelnök fájlalta, hogy kimaradt, és javaslatot tett: ismételjük meg szeptemberben, ő is eljön. Ilyet nem kell kétszer mondani Milesz dokinak, akinek híres szlogenje: “Jó a buli, gyerekek!”.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

Parádés program

A program nagyon érdekesnek néz ki. Sosem volt még ilyen, hogy Foreveres családok második generációja ilyen mértékben képviseltette volna magát.

Sikernap 2017. szeptember program

Már a műsorvezetés is magas szintű lesz, hisz maga Dr. Milesz Sándor vezeti a programot Berkics Miklós gyémánt menedzser társaságában.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Peter Boots korábban a Forever Living Products Benelux ország igazgatója volt, 2017. januárjától a Forever Living Products európai alelnöke. Nem mellesleg a Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA) holland tagozatának elnöke. Tudomásom szerint még nem tartott ilyen nyilvános előadást Magyarországon, ez lesz a bemutatkozása. Kíváncsian várjuk, mit tartogat számunkra.

Krizsó Ágnes zafír menedzser az alapító tagok közül való, kevesen mondhatják el magukról, hogy Berkics Miklós testvérvonalai. Kevés hitelesebb ember van, aki beszélhet nekünk a duplázódásról.

Stjepan Belosa Horvátország egyik vezető üzleti partnere, tavaly minősült feleségével erre a magas üzleti szintre. A balkáni régióban szerzett hálózatépítési tapasztalatairól fog beszélni, ami igen aktuális és húsba vágó téma.

Szabó József zafír menedzser, a Forever Magyarország alapítója a Global Leadership Team tagjai közé került, így közvetlen befolyása van a világcég ügyeinek alakulására. Erről beszél nekünk.

Lomjanski Ana manager igen jó környezetben nőtt fel. Szülei Lomjanski Veronika és Stevo Lomjanski gyémánt menedzserek. Mi sem természetesebb, hogy ő is a Forever felé fordult, de ő már követi az új idők szavát. Szerbiában szerzett online üzletépítési tapasztalatairól számol be nekünk.

Leveleki Zsolt soaring menedzser is az elsők között csatlakozott anno a magyar céghez. Belső motivációiról beszél nekünk.

Kulturális területen sem leszünk elhanyagolva. A jól ismert Hevesi Anna táncshow mellett Nagy Lora Szonja táncbemutatóját is élvezhetjük.  Mindössze 10 éves, de bámulatos hajlékonyságával rögtön lenyűgözte a Hungary’s Got Talent zsűrijét és közönségét. Fiatal kora ellenére, már egészen komoly sportmúlttal rendelkezik, 3 éves kora óta ritmikus gimnasztikázik, tornázik, akrobatikára jár és karibi táncokat is tanul. Lora annyira lelkes, hogy szabadidejében is mindig koreográfiákat talál ki, mert az az álma, hogy híres táncos, majd tánctanár legyen. Megnyerve a Magyar Bajnokságot Fantasy Mini Solo World Champion világbajnokságon is aranyéremmel végzett. Szülei vezető menedzserek a Forevernél, így hát mi sem természetesebb, hogy minden törekvésében támogatják.

Rise Against Hunger

Másnap ismét lesz lehetőségünk segítséget nyújtani a Rise Against Hunger szervezet számára. Most itt is duplázunk, nem 30 ezer, hanem 70 ezer adag étel összecsomagolása a cél. Meglesz. Annál inkább, mert a szervezet a Forever Giving-gel karöltve a közelmúltban hurrikán sújtotta területeken dolgozik éppen az emberek megsegítésén.

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Várunk benneteket is szeretettel ezen az ünnepi alkalmon!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.