A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Társasági zsírégetés ókonzervatív módon

Ez a cikk nem az életmódváltásról szól
Még csak nem is valami ókori fogyasztó praktikáról
Ám fogyasztunk benne, sokat, és zsírégetés is történik

Nem, kedves olvasó, ezúttal nem valami trendi életmódváltó praktikáról olvashatsz ezeken a hasábokon. Most kifejezetten külső eszközzel, előre megfontolt szándékkal, étkezési célból, nagy közösségben végzett zsírégetésről szólunk.

Szalonnasütés végre újra!

Baráti társaságunk, üzleti közösségünk egyik alappillére az évi rendes szalonnasütés, amiről már sokat olvashattál, ha rendszeresen figyeled a blogot. Végre eljött újra a június, annak is közeleg a vége, lesz tehát megint szalonnasütés Esztergom kies lankáin. Amik nem is annyira lankásak…

Az évek során a szalonnasütés egyre inkább tárcsán sütögetésbe ment át, azonban mindig vannak páran, akik kis időre bevállalják a nyársalást. Egészséges étkezésről itt a legkevésbé sem lehet szót ejteni. Vannak páran, akik egészségtudatos táplálkozás címén cukkinit, padlizsánt, gombát és más hasonlókat forgatnak meg a jó kis szalonnazsírban, amit oly sok munkával addigra kizsírégettünk. Lássuk be azért, ez sem üti meg a manapság elvárható kontrollált kalóriájú étkezés szintjét.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Mivel ezekre az alkalmakra mindenki előrukkol kedvenc titkos receptjével, a salátákat akár vehetnénk is egészségtudatosnak. Már ha nem ülepítenénk azzal a rengeteg süteménnyel…

Bevallom őszintén, a vezető beosztásúak kivételével italaink alkoholfoka sem hagy maga után kívánnivalót ezen alkalmakkor…

Társaság, barátság

Mégsem az étel, ital a fő értelme ezen összejöveteleknek, bár kétségkívül hozzájárul emlékezetükhöz. Itt kötetlenül tudunk összejönni, mindent meg tudunk beszélni, jókat beszélgetünk, igen jól érezzük magunkat. Ezek az alkalmak küldetésnyilatkozatunk alappillérei.

A gyerekek is ismerkednek egymással, jól elvannak a kertben, de csak remélhetjük, hogy nem építenek majomcsapdát. Érdemes azért rájuk nézni időközönként, mert módfelett élvezik a helyzetet.

Annyira fontos ez a csapat életében, hogy mindössze két évben maradt el. Egyszer az időjárás volt csapnivaló, egyszer meg egyszerűen képtelenek voltunk időpontot egyeztetni.

Idén különösen ünnepélyes az alkalom

Ez lesz az első év, hogy hivatalosan házszámot tudunk hirdetni. Megkaptuk ugyanis pecsétes papíron. Még az is lehet, hogy ezúttal mindenki odatalál, mert már a Waze is ismeri a helyet.

Ezen kívül örömmel tudatjuk, hogy a hegyi ösvényből sztráda lett, tán még autópálya matricát is kérnek a használatáért. Egyedül a parkolás korlátos még kissé, ezt beszéljük meg!

Gyere, várunk, ha kapcsolatban vagyunk

Ha úgy érzed, beletartozol a Forever kapcsán kialakult baráti társaságunkba, vagy egyszerűen csak általunk jutsz Forever termékekhez, és van kedved eljönni, írjál, telefonálj, és megbeszéljük a részleteket. Eláruljuk, hová gyere, és megbeszéljük, mit hozol. Nagyon örülünk neked, és szeretettel várunk.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Társasági zsírégetés ókonzervatív módon

Szeretsz sütögetni?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.