A cikket várhatóan 7 perc alatt tudod elolvasni.

Tavaszi zsongás és ékkő eső

Elindult a Forever TV
Volt alkalmunk dolgozni, kihasználtuk
Révész Edit és Siklós Zoli négy rubintos kitűzővel gazdagodott

Múlt héten írtam első csendes Forever őszünkről. Na ez a nagy csendesség tél végére, tavaszra határozott zsongásba fordult át, és a nyár elejére nagy eredményt hozott.

Forever TV

Alap oktató irodalmunk már a januári Jonathan napon újabb alapkővel gazdagodott. Nógrádi Bence után most Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke állt a színpadra, és bejelentette az Üzleti Patika sorozat első kötetét. A sorozat azóta hatrészesre duzzadt, és nemcsak a network marketingeseknek, hanem a vállalkozóknak is szilárd alapot jelent. Nagyon tömény, nagyon lényegre törő, minden részletre kiterjedő, mai napi használatos tananyag született meg a szemünk előtt.

FLP TV

Szintén ezen a rendezvényen jelentették be az országigazgatók a Forever saját, internet alapú televízió csatornájának létrejöttét. Ez azóta megkerülhetetlenné nőtt, rendkívül hasznos szerepet tölt be életünkben.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Edit és Zoli ismét bekerültek a President’s Club-ba. Ez nemcsak azt jelentette, hogy első kézből kaphattak információt a cég dolgairól, amit tovább is adhattak nekünk, hanem bele is szólhattak abba. Az intézmény kicsit más keretek között a mai napig él, a vezető forgalmazóknak közvetlen befolyásuk van a cég életére.

Lakitelek

Dr. Révész Edit: Tervezés

A januári lakitelki képzés Hálózatépítés profin! címmel nyílt meg, nem véletlenül. Elkezdték felvenni ugyanis a Turbó Start oktató hanganyag sorozat előadásait, ami aztán a következő alkalmakkor is folytatódott. Rögtön első alkalommal került sor többek között Révész Edit tervezés előadásának felvételére, ami a mai napig alapmű. A februári Jonathan napon is előadta egy változatát, és az újságban is megjelent, megint büszkék lehettünk.

Az egész CD sorozat hatalmas karriert futott be később. Még más hálózatok is használták, annyira jól sikerült. Igazi hiánypótló mű. Kiadása után már egészen el voltunk kényeztetve oktatás terén, hiszen Nógrádi Bence és Tonk Emil könyveivel valamint Berkics Miki hanganyag sorozatával teljes szakmai oktatóanyag áll rendelkezésünkre.

A januári lakitelki képzésnek volt sztárvendége akkor kedvenc együttesünk, a Nox. Százszor öleltük őket.

Még egy hatalmas újdonsága volt ennek az alkalomnak. Elindult az orvosi kerekasztal beszélgetés sorozat, ami hosszú időn át meghatározó fórum volt. Minden termékekkel kapcsolatos kérdésünkre szakorvosoktól kaphattunk választ.

Dolgos napok

Több menedzseri csapat összefogásával minden péntek délután nyílt bemutatót tartottak a Nefelejcs utcai központban. Erre mi is elvihettük azokat, akiknek a figyelmét felkeltettük a Forever iránt, hogy profi hálózatépítőktől hallhassák a részleteket. Ki is használtuk ezt a lehetőséget.

Minden második hónapban Startnap volt a Szondi utcában. Ide azokat vihettük, akik már az induláson törték a fejüket, vagy már el is indultak. Mi is sokat tanultunk ezeken az alkalmakon.

Ezen rendezvények és vezetőink segítségével lassan elértük, hogy immár otthonosan mozogtunk a termékek között és a cég üzleti rendszerében. Na nekem azért voltak ötleteim. Miután a cég ellenőrzését is lezártam, előálltam pár újító javaslattal. Ez érintette a marketing terv részleteit, illetve a cég üzemeltetését. Eleinte türelmesen fogadták vezetőink, később javasolták, tegyem meg észrevételeimet közvetlenül Dr. Milesz Sándornak. Nem tettem…

Közben megérkeztek az új termékek. A Marine Mask, az Epiblanc, a Vision és a Lite Ultra azóta vannak velünk. Új termékközpont is született Székesfehérvárott, ezzel négyre nőtt a hazai raktáráruházak száma.

Az első székesfehérvári Forever raktáráruház

A tavasz folyamán volt két nagy rendezvény, amiről csak hallottunk, és beszámolót láthattunk. Az egyik a debreceni Sonya Show volt, ahol látványos, színpadi körülmények között a munkatársak mutatták be, mit lehet elérni a Sonya termékekkel. Elhatároztuk, a következő évit nem hagyjuk ki. A másik a sziráki Manager találkozó, ami égő vágyat ébresztett bennünk a manager szint elérésére.

Erőfeszítéseink jutalmaként elkezdett gyarapodni csapatunk. Mind vevőink , mind a hozzánk csatlakozottak egyre többen és többen lettek.

Nagy ünnep

Február végére Révész Edit és Siklós Zoli elérték a Soaring Manager szintet. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy immár 5 családot segítettek a manager szintig, azaz egy határozottan szebb, rugalmasabb életforma eléréséig. Ezt aztán egész ünnepség sorozattal ünnepeltük.

Edit és Zoli Soaring Manager minősülése

A márciusi Jonathan napon került sor a minősítésükre. Kitűzőjüket kicserélték, az új négy rubintot foglal magába. A mai napig nem felejtjük ezt az eseményt. Zoli olyan szavakkal méltatta Editet, hogy a csarnokban jelenlevő összes hölgy zokogott. Felhívták öt menedzserüket a színpadra, hatalmas örömünnep volt. Rengeteg virággal ajándékozták meg őket, a minősülést követő előadás alatt végig fogadták a gratulációkat.

Az ünneplés folytatódott a májusi, születésnapi Jonathan napon. Edit tartott előadást addigi útjukról, elért eredményeikről, és hogy mindezt hogy tudták elérni. Példaértékű előadás volt. Mindezt megfejelte a júniusi lapszámban megjelent írásuk.

Sajnos egy szomorú szenzáció is kötődött a májusi Jonathan naphoz. Bús Anikó bejelentette lemondását az országigazgatói posztról. Megromlott a kapcsolatuk Dr. Milesz Sándorral, elváltak, és úgy látták jónak, ha Sándor viszi tovább a munkát.

Ez alatt a májusi rendezvény alatt feltett nekünk pár kérdést Berta Marika, aminek messzemenő következményei lettek. Elmesélem jövő héten.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.