A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Tőzegáfonya, alma és Aloe vera egy dobozban

A Forever Aloe Berry Nectar is megújult
Még természetesebb, mint eddig
Az áfonya frissítő intenzitása párosul az alma édes jegyeivel

Utoljára az új aloé gélek közül végre megérkezett hazánkba is az új Forever Aloe Berry Nectar. Meg kell mondanunk, ez okozta a legnagyobb meglepetést számunkra.

Az elődjéhez hozzáadott fruktóz mindössze felét teszik ugyanis az ital új verziójába. Az áfonya- és almalé természetesebb, mint eddig. A savanykás alma és áfonya megteszi hatását, az eddigiekhez képest meglepően savanyú ez a gél. Az első döbbenet után azonban a további ízlelésekkel rájöttünk, ez jobb, mint volt! Teljesen természetes gyümölcsíze van, nagyon finom.

Ezzel az ízváltozással “szétlőtték” a gélek mezőnyét. A natúr zöldségízek kedvelői a natúr gélre, az édesszájúak a barackosra, a savanykás ízek kedvelői pedig az áfonyásra fognak ezután szavazni.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Megjelentek a hármas csomagolású gélek is, amik teljesen szabadon kombinálhatóak, egyfelé gél is kerülhet bele, de akár mindhárom is.

Berry Nectar

Aloe Berry Nectar előnyök

Az áfonya frissítő intenzitása párosul az alma édes jegyeivel, így válik az Aloe Vera Gel olyan ragyogó itallá, mely nemcsak az emésztést támogatja, de fitonutrienseket és vitaminokat is tartalmaz, C vitaminban különösen gazdag. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a fáradtság csökkentéséhez.

90,7%-ban tartalmazza az Aloe vera levél belső géljét, ezen kívül mindössze C vitamin antioxidánsként (aszkorbinsav), étkezési sav (citromsav), almalé sűrítmény (4%), fruktóz és áfonyalé sűrítmény (2%) található benne. Az immunrendszert támogathatja, és fenntartja a természetes energiaszintet.

Az áfonya kirobbanó és az alma édes íze természetes eredetű, jellegzetes ízt alkotnak együtt. Az áfonya úgynevezett superfood (szuperétel), amelynek antioxidáns hatása a kimutatások szerint 20-szor magasabb, mint a C-vitaminnak magában. Proantocianidin és C vitamin tartalmával a húgyutak egészségét is támogathatja. Az alma különleges fitonutriense a kvercetin nagymértékben hatékony antioxidáns, mely a Forever Aloe Berry Nectar -t egészséges és ízletes itallá teszi.

Az új csomagolás kezelése

A tartósítószer mentesség következtében kannás elődje 4 évéhez képest ez az új ital 2 évig őrzi meg minőségét felbontatlanul. Ha felbontod, szigorúan hűtőben kell tartanod, és maximum 30 napig tárolhatod.

A hűtőben állítva kell tartani. Ha muszáj fektetni, akkor a kupak felfelé legyen. Azt felejtsd el, hogy a dobozból iszod. A szádból származó baktériumok  tönkreteszik pár nap alatt. Igyad pohárból! A reggeli hűtőből kivétel, felrázás, reggeli feles marad, bár a hivatalos fogyasztási ajánlás emelkedett. Nem lesz bajod tehát, ha kicsit többet iszol. A cég kiadott egy  rövid használati utasítást:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Érdemes megismerned a csomagolás tulajdonságait, előállítását, újra feldolgozhatóságát és a töltési folyamatot. Ezt a natúr gélnél részletesen bemutattuk.

Ha szereted a savanykás ízeket, biztosak vagyunk benne, hogy a Forever Aloe Berry Nectar a te italod!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email
Tőzegáfonya, alma és Aloe vera egy dobozban

Hogy állsz az áfonyával?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.