A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Tüskéshátú csarnok késői gyereknappal

A Sikernap jobb, mint a kutyavásár
18 éves korig egy petákba sem kerül a belépés
Hogyan zenél a MintaPinty?

Mint korábban megállapítottam, a Sikernap sokkal jobb, mint az egyszeri kutyavásár, mivelhogy többször előfordul Budán. Íme július közepére is Sikernapra vagyunk hivatalosak a Tüskecsarnokba. Egészen pontosan 2017. július 15. 10:00 órára. Nem is akármilyen Sikernapra, késői gyereknap lesz gyerekeknek és újra gyerekeknek.

Sikernap 2017 július

Természetesen gyereknapra ajándék is jár, ezért 18 éves kor alatt mindenki ingyen léphet be a rendezvényre. Érdemes tehát gyerekkel érkezni. Az egész kicsiket 3-8 éves kor között szakképzett gyerekfelügyelet által üzemeltetett játszóház várja az egész Sikernap alatt.

A Success Day programja laza, könnyed, nyári lesz. Frissen minősült menedzserek és senior managerek mellett Varga Géza és Vargáné Dr. Juronics Ilona előadásából tanulhatunk. Egész nap lehet termékeket vásárolni a kihelyezett boltban.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Sikernap 2017 július program

A szórakoztató műsorszámok is igazodnak természetesen a nap tematikájához. Már ismerősként üdvözölhetjük a Hevesi Anna Táncakadémiát, aminek ezúttal a növendékei lépnek színpadra.

Az esemény sztárvendége a MintaPinty Zenekar lesz, ami egyrészt a márciusi Sikernapon megismert Méhek zenekar logikus folytatása, másrészt előreláthatóan a gyerekek igen nagy tetszésével fog találkozni. Azt írják magukról:

“2009–ben úgy bújtunk ki a tojásból, mint a pinty, hogy megénekeljük a világnak, milyen jó is közösen, szívvel-lélekkel zenélni és közben valami különlegeset, színvonalasat létrehozni, és mindezt átadni a számunkra legfontosabb és leghálásabb -ám egyben legkritikusabb- közönségnek, a gyerekeknek.”

Bejön nekik a dolog, mert a Minimax csatornán és az annak szervezésében megvalósult Minimax hajón is jelen vannak, meg a YouTube-on igen népszerű MESE TV csatornán is kedveltek a klipjeik. Nem bírom megállni, hogy be ne illesszek ide kettőt a műveik közül ízelítőnek, egy aktuálisat meg egy szívemhez közel állót.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

Gyertek, ünnepeljünk együtt a Sikernapot a tüskéshátú csarnokban!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.