A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Újévi Sikernap az Arénában

2018 januárjában kipróbáljuk a készpénzmentes arénát
A Sikernap ajándék az új regisztráltaknak
Vajon most is kiemelkedő tehetségeket hoz a Forever Talent?

Január 20-án, azaz e hét szombaton indítjuk hivatalosan a Forever ünnepi évét a Budapest Papp László Sportarénában tartandó Sikernappal. Nagy éve lesz ez a Forever Living Products-nak, hiszen ebben az évben lesz 40 éves. Már az év legelején korábban elképzelhetetlen meglepetéseket kaptunk ajándékba, és a nyitó Sikernap is tele lesz újdonságokkal.

Ajándék az újaknak

Eddig soha nem látott, nagyszerű ajándékot kapnak újévre a kezdők. A Forever Magyarország ingyen belépést biztosít mindenkinek, akik 2017. december 1. és 2018. január 19. között új regisztráltként kerültek számítógépes rendszerébe. Belépés előtt jegyüket a jegyértékesítő ablaknál tudják átvenni, mindössze személyazonosításra alkalmas igazolványukat kell bemutatniuk.

Készpénzmentes Aréna

Elsők között lehetünk, akik kipróbálják a Budapest Papp László Sportaréna újdonságát, a készpénzmentes arénát. A belépéstől kezdve a parkoláson át az ételrendelésig számos kényelmi funkciót vehetnek igénybe a sportarénába látogatók. Az európai fedett sportcsarnokok elsőként ők lépték meg ezt. A szolgáltatások igénybevételéhez szükséges ingyenes BudapestAréna Mobilalkalmazás (ArenApp, Budapestarena) applikációt az alkalmazás áruházakban (Google Play, App Store) lehet beszerezni, vagy letölthető a www.budapestarena.hu oldalról.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Az Arénában Mastercard bankkártya kiváltására biztosítanak lehetőséget. A büfékben kizárólag bankkártyával lehet fizetni. A parkolójegyeket lehetőségünk van előre megvásárolni a mobilalkalmazáson keresztül. Tekintettel arra, hogy a parkolóház kapacitása véges, kizárólag az előre megváltott jegy garantálja a parkolóhelyet. A már megváltott parkolójegy esetén nincs helyszíni díjfizetés, csak jegyérvényesítés, így elvileg kényelmesebben tudjuk parkolóhelyünket elfoglalni. Lássuk a gyakorlatot!

A Sikernap programja

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
Sikernap 2018 január program

Természetesen újévi keringővel indítunk.

A szakmai előadások között most a csapatépítés, hálózatépítés, online marketing lesz a fókuszban, de hallani fogunk a Forever termékeinek téli használatáról is.

Sor kerül a Forever Talent tehetségkutató sorozat első eseményére is. A Forever Magyarország keresi a Forever tehetségeit az újonnan induló sorozat keretein belül. Azon minimum Assistant Supervisor szintet elért üzleti partnerek jelentkezését várták, akik kellő bátorságot éreznek magukban ahhoz, hogy megmutassák tehetségüket. A tehetségkutatón belül táncos, énekes, akrobatikus egyéni produkciókat láthatunk. Kíváncsian várjuk, kik neveztek be. Nagy a tét, mert a fődíj 1 éves szerződés a Forever Living Products Magyarország Kft-vel 4000 euro értékben. Volt már hasonló sorozat a Forever Magyarország történetében, és azon igen színvonalas produkciókat láttunk.

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Szeretettel várunk téged is az eseményen. Legjobb, ha most azonnal regisztrálsz legalább egy minimum vásárlással, és ingyen jössz.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.