A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Ünnephalom

Sikernap 2018. szeptember Budapest
Rengeteg ünnepelni valónk akadt
Gyémánt diplomás lett a Forever Magyarország

Aszeptemberi Sikernap  még a szokottnál is több ünnepből állt. Igazi ünnephalom volt. Még mi, sokat megéltek is csak kapkodtuk a fejünket, hát még a velünk levő első bálos. Imponzáns keretet biztosított mindennek a Papp László Budapest Sportaréna.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Természetgyógyászok

Az elején rögtön megünnepeltük, hogy már mindhárom új Aloe vera gél fajta  itt van a kezünkben. Dr. Milesz Sándor ország igazgató Matyi fia társaságában stílusosan, a céghez méltóan tette ezt, komplett natúr géleket osztogatott a színpadról.

Ezután következett az egyik legnagyobb ünnep ezen a napon. A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége Gyémánt diplomában részesítette a Forever Living Products Magyarországot. Hab a tortán, hogy a szervezet vezetősége ellenszavazat nélkül ítélte nekünk a díjat. Ez amellett, hogy roppant büszkeség, még rengeteg kedvezményt is hoz mind a cég, mind üzleti partnerei számára, azaz nekünk is. Ezt a díjat adta át a színpadon Dr. Taraczközi István, a szervezet elnöke.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

21 év

Ezután egy magánünnepnek látszó esemény következett. Krizsó Ágnes ünnepelte, hogy immár 21 éve áll kapcsolatban a Foreverrel. Amellett, hogy ez számára rendkívül fontos, úgy vélem, a cégről is elárul pár dolgot…

Ünnepélyesen lezártuk a Forever Kids gyermektámogatási programot. Az elmúlt években számos bölcsödét, óvodát és iskolát tudtunk támogatni vele a gyerekek egészséges életmódra nevelését célzó rögös úton. A továbbiakban a magyar cég is csatlakozik a globális anyacég Rise Against Hunger szervezetet támogató kibővített programjához. Ennek részleteit itt helyben be is jelentette az ország igazgató. Nagyra-törő.

Minősülés minősülés hátán

Mindemellett a szokott hosszú, tömött sorokban vonultak a színpadra  az emberek, hogy egyenként, név szerint elismerje őket az ország igazgató elért eredményeikért. Órákon át ez volt a program. Vajon működik ez az üzlet ebben az országban?

Ebből is kiemelkedett egy régiós elismerés. Lomjanski Veronika csapatában új gyémánt-zafír menedzser minősült. Hatalmas ünnepet csaptak a színpadon. Még Veronikát is táncolni láttuk. Pár évente, ha láthatunk egy ilyen minősülést, felállva tapsolt az aréna közönsége. Roppant nagy teljesítményt tettek le az asztalra.

Ennek örömére Lomjanski Veronika gyémánt menedzser tartotta a záró előadást, méghozzá legjobb, legendás formájában. Ismét feltette a kérdést, immár nagyon sokadszor: Akarod, vagy nem akarod? Ideje lenne rá válaszolnunk…

Még Veronika előadása előtt történt azért egy s más.  Pár vezértáncos vezetésével flashmob-szerűen birtokba vette a közönség a színpadot, és hatalmas táncos bulit csapott. Kedvenc néptáncosunk, Lali, ezúttal rendőr egyenruhájában szambázott a színpadon..

A legközelebbi Sikernap másfajta ünnep, karácsonyi part lesz. Az előző két év alapján szerintem nem akarod kihagyni…

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Ünnephalom

Szereted az ünnepeket?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.