A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Vajon meddig bírja egy Aloe Shave borotvazselé?

Több, mint tíz évig vártunk rá
Megérte; nagyon
Meddig tudsz együtt élni egyetlen flakon borotvahabbal?

Rex Maughan a legendák szerint mindig azzal ütötte el a nyaggatásokat, amik egy borotvazselé kifejlesztésére irányultak, hogy még nem tudja előállítani a legjobbat. Aztán 2016-ban megjelent az Aloe Shave. Nem próbáltam a világ összes borotvahabját, de amit próbáltam – volt egypár, azok közül véleményem szerint magasan ez a legjobb.

Ezt a cikket jóval előbbre terveztük, de a borotvahab csak nem akart elfogyni, fogkrém ugrott be helyette anno. De most végre meg tudjuk mutatni, mennyire váratlanul hosszú ideig húzta a borotvazselé.

Az ára első ránézésre hűen tükrözi a minőséget, ezért kipróbáltuk, hogy áll ár-érték aránnyal, mennyi ideig tart egy flakon belőle:

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Készen állsz a tökéletes borotválkozásra? Véleményem szerint ez az élmény legalábbis nagyon közel áll hozzá. Naponta borotválkozom, mégsem jött le egyszer sem az arcbőröm, nem lettem rákvörös, pedig ez más termékekkel nem egyszer megesett velem. Ellenkezőleg, Viki szerint babapopsi simaságú lett az arcom, mondjuk használtam a Gentlemen’s Pride after shavet is borotválkozás után.

Vajon meddig bírja egy Aloe Shave borotvahab?

Az Aloe Shave nagyszerű borotválkozó zselé, melynek fő alkotóeleme az Aloe vera gél, valamint számos bőrkondicionáló összetevőt tartalmaz, hogy a krémes zselé alkalmazásával a bőr simává, hidratálttá és frissé váljon minden borotválkozás után. Ez az én tapasztalatom szerint nagyon bejön neki.

Azt mondják, férfiak és nők is használhatják borotválkozáshoz, de aki hozzányúl az enyémhez, az megjárja! Csak úgy mondom.

A borotvahab napi használat mellett 5 hónap 18 napig bírta, ezzel szerintem ár-érték arányban is kiváló, rendkívül megéri alkalmazni.

Megállapíthatjuk tehát, hogy az Aloe Shave borotvazselé ha nem is örökké, de hosszan húzza.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.