A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Vajon meddig húzza a zöld Aloe Bath Gelée?

Az egyik kedvenc Forever termékem
Az aloe mellett borostyán, legyezőfű, iszalag, hólyagmoszat és zsurló van benne
Miért érdemes este párban használni ezt a fürdőzselét?

Az Aloe Bath Gelée az egyik kedvenc termékem. Nincs előtérben a többi Forever termék között, szerintem méltatlanul. Szerepelhetne a Régi, bevált darab rovatban is, hiszen mikor mi csatlakoztunk a Foreverhez már ősi terméknek számított.

Az Aloe Bath Gelée gyengéd a bőrhöz, segít megszüntetni annak szárazságát, hidratál, elmulasztja a fáradtságot és felfrissít. Aloe vera tartalma mellett, amit a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács védjegye igazol, tartalmaz még borostyán kivonatot, réti legyezőfű virág kivonatot, erdei iszalag levélkivonatot, hólyagmoszat kivonatot és mezei zsurló kivonatot. Az illata isteni, a színe nekem nagyon tetszik, a hatásáéért odavagyok.

Lássuk tehát, meddig húzta a mi háztartásunkban:

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Fürdőpamaccsal az igazi

Én minden reggel ezzel zuhanyozok, amikor csak tehetem. Ehhez egy pofás fürdőpamacsot használok, mert így lényegesen takarékosabban bánok az anyaggal. Viki a luffa szivacsra szavaz. Sajnos a flakon nem az igaz, még a régi iskola szerint készült, könnyen meg tudod lódítani, és akkor oda az élvezet. Kísérleteztem vele, hogy egy kifogyott folyékony szappan pumpáját helyezem a flakonba, de nem volt az igazi. Most hallottam az egyszerű ám zseniális megoldást: egyszerűen átöntik egy kiürült folyékony szappanos flakonba, csak a megfelelő jelölésről kell gondoskodni. Ki fogom próbálni.

Aloe Bath Gelée

A fürdőzselé nagyon komolyan frissít, reggel mély kómából is felébreszt. Éppen ezért lefekvés előtt nem praktikus a használata, arra inkább a Relaxation Shower Gel-t ajánlom. Persze van az a speciális eset, amikor este is szükség lehet rá, de ez esetben gondoskodj róla, hogy a párod is használja…

Ezt a flakont 2017. április 7-én kezdtem meg, és július 2-án fogyott ki, tehát kis híján három hónapig, egész pontosan két hónap  24 napig bírta. Ennek köszönhetően ár-érték aránya nagyon rendben van.

Megállapíthatjuk tehát, hogy az Aloe Beth Gelée tusoló zselé ha nem is örökké, de hosszan húzza.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.