A cikket várhatóan 14 perc alatt tudod elolvasni.

Várható változások a Forever termékeinek háza táján

2018 az Aloe Vera Gel változásának éve
Személyre szabott kozmetikát lehetővé tevő új termékek
A hajápolási vonal is gyökereiben újul meg

Nagy év kezdődik a Forever Living Products számára. Ebben az évben tölti be a negyvenet. Hatalmas buli lesz Dallasban áprilisban. Az alkalmat kihasználva minden téren megújul, felfrissül a cég.

A Marketing terv már tavaly ősszel változott. Az alapok változatlanok, de sok mindenben alkalmazkodott a kor követelményeihez. Nézzük, milyen változások várhatók termék vonalon!

Változások a termékekben

Holly Stout

Decemberben Holly Stout, a Forever Living Products termékfejlesztési igazgatója közzé adott egy videót, amiben a termékekkel kapcsolatos várható változásokról tájékoztat. Nem rövid a videó, lesz változás bőven. Már tavaly is sok termék megújult, idén még több fog. Ebben a cikkben összefoglalom a lényeget.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Aloe vera gélek

Igen, hozzányúlnak a négy évtizede stabil alapnak számító gélekhez. Ezt már Gregg Maughan bejelentette a dubai Global Rally-n. A változás lényege, hogy a jól ismert műanyag kannákból Tetra Pak dobozokba kerülnek a termékek. Ez nem olyan egyszerű, hogy innentől máshová öntöm a gépből a gélt. Évek óta dolgoznak a Tetra Pak mérnökeivel a megfelelő csomagolóanyag és töltési technológia kidolgozásán. Még a szabadalmaztatott stabilizálási eljáráson is változtattak. Tavasz óta folyik az új kiszerelésű gélek éles tesztje Japánban.

Az új csomagolás környezetbarát, újrahasznosítható, és segítségével a még meglevő tartósító anyag is eltűnik a gélekből.

Aloe vera gélek
Aloe vera gélek Tetra Pak dobozban

Elbúcsúzunk pár készlettől

Néhány kozmetikai és higiéniai termék felett eljárt az idő, és a szabályozók változásai sem kedveztek nekik. Nagy fájdalommal elbúcsúztatjuk hát őket, hogy helyet adjanak utódjaiknak. Kivezetésre kerül az Aloe Body Toning Kit testtekercselő készlet és az Aroma Spa Collection aroma fürdő készlet. Ezek pár hónapja már nem kaphatók az Európai Unióban. Nagy örömömre egyik kedvenc termékem, a tekercselő készletben is benne levő Aloe Bath Gelée fürdőzselé nemcsak hogy megmarad, hanem a hírek szerint teljesen meg is újul, még természetesebbé válik.

Aloe Body Toning Kit
Aloe Bath Gelée
Aroma Spa Collection

Sajnos három, általam nagyon szeretett termék is a legendás néhai Forever termékek Pantheonjába kerül többek között az epres Lite és a Forever Fizz mellé. Nem kapható többé az Aloe Sunscreen Spray 30-as faktorú napfényszűrő spray, marad a napkrém. Szintén távozik a Sonya Volume Shampoo hajtérfogat-növelő sampon, közkeletű nevén a narancssárga sampon és párja a Sonya Volume Conditioner hajtérfogat-növelő hajbalzsam.

Aloe Sunscreen Spray
Sonya Volume Shampoo and Conditioner

Előttem az utódom

Kozmetikai vonalon szinte teljes körű lesz a megújulás.Az új infinite by Forever készlet átveszi a Sonya Skin Care Collection bőrápoló készlet helyét. A régi készlet legnépszerűbb darabja, a Sonya Aloe Nourishing Serum aloé tápláló szérum viszont épségben túléli a változást. Szintén marad a tavaly megújult Aloe Deep Moisturizing Cream mélyhidratáló krém, aminek bár hasonló a dizájnja, mint a készletnek, sosem volt annak tagja.

Jelenleg a régi készlet még kapható, az új meg üzleti partnereknek feltételhez kötve elérhető. Hamarosan mindenki által megvásárolható lesz az infinite by Forever.

Sonya Skin Care Collection
Sonya Aloe Nourishing Serum
Aloe Deep Moisturizing Cream
infinite by Forever

A másik nagy öreg, a legendás Aloe Fleur de Jouvence is átadja helyét utódjának. Bizony, jó néhány éve már, hogy teljesen megújult ez a készlet, itt az ideje az újabb változásnak. Természetesen ennek a készletnek a legnépszerűbb darabjai is, a Mask Powder és az Aloe Activator megmaradnak épségben, betagozódnak az új célzott kozmetikum termékcsaládba. Az Aloe Fleur de Jouvence utódja egy forradalmian új, géltechnológián alapuló szett lesz, amit viszont még nem ismerünk. Még szélesebb korosztály számára teszi majd hasznossá az aloé erejét az ígéret szerint.

Aloe Fleur de Jouvence
Aloe Activator és Mask Powder
Gél technológiájú kozmetikai készlet

Célzott kozmetikai termékcsalád

Nézzük, mi is lesz az a célzott kozmetikai termékcsalád. Néhány, a készletekből származó termék jelentős evolúción megy keresztül, és együtt egy új termékvonalat alkotnak. Csatlakozik hozzájuk pár megmaradó termék, mint Sonya Aloe Nourishing Serum, a Mask Powder és az Aloe Activator, meg pár eddig egyedülálló termék, mint a Forever Alluring Eyes szemránckrém, ami maga is jelentős fejlődésen megy át és Awakening Eye Cream néven folytatja pályafutását. A Protecting Day Lotion és a Balancing Toner már meg is jelent Európa nyugati felén. A Smoothing Exfoliator is várható az év elején.

A termékcsalád teljesen személyre szabott ápolást biztosít mindenkinek, kinek-kinek bőre egyedi jellemzői szerint.

Forever Alluring Eyes
Balancing Toner Awakening Eye Cream Smoothing Exfoliator Protectig Day Lotion

Hajápolás

A Forever hajápolási vonala a tavaly megújult Aloe-Jojoba Shampoo és Aloe-Jojoba Conditioning Rinse felvezetésével gyökereiben újul meg. Egy új, csúcstechnológiás, igen magas minőségű hajápoló rendszer megjelenése várható az év folyamán, ami a szín megtartására és a hidratálásra fókuszál.

Sonya Hydrate Shampoo and Conditioner
Hajápoló készlet

Dekorkozmetika

Nagy meglepetésünkre a szép csendben kimúlt dekorkozmetikai vonal is újra felüti a fejét. Na nem nagyon, csak egy kicsit. Egy természetes összetevőkből álló dúsító hatású szempillaspirál és egy folyékony szemceruza megjelenése várható az évben. Ez reményt ad, hogy egyszer talán ismét lesz teljes szélességű dekorkozmetikai készletünk. További bizakodásra alapot adó történés, hogy megragadják az alkalmat, és a Sonya Aloe Eye Makeup Remover szemfesték eltávolítót is megújítják.

Volume Mascara Liquid Eyeliner
Sonya Aloe Eye Makeup Remover

Fentiek nem tartoznak a szentírás kategóriába. Bármi bármikor változhat. A Forevernél töltött éveink alatt megszoktuk, hogy csak a magas minőség és az állandó változás, fejlődés biztos. Abban is biztosak vagyunk hogy vannak még meglepetések a cég tarsolyában ebben az ünnepi évben.

Egyben biztos lehetsz, rögtön tudni fogod tőlünk, ha történik valami. Már ha figyelemmel kísérsz minket. Javasoljuk, társulj Facebook csoportunk tagjai közé.

Boldog, sikeres, kiváló Forever termékekben gazdag új évet kívánunk!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.