A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Végre újra Jakabszállás

Az első nap a kezdőké és a friss vezetőké
Utána buli, természetesen
Jakabszállás 2017. novemberben is emlékezetes lesz

Utoljára nyáron volt lehetőségünk képzésen részt venni Jakabszálláson. Nagyon vártuk már, hogy újra ott lehessünk. Hamarosan, november közepén megtehetjük.

Fél nap tanulás, fél éjszaka buli

Jakabszállás 2017. november

Első nap a szokásnak megfelelően az új szintet elértek kapnak lehetőséget, hogy megosszák tapasztalataikat a többiekkel. A megszólalás lehetősége először azoké, akik éppen elkezdték az üzletet. Ők a kétpontosok, Assistant Supervisorok, becenevükön brigádvezető helyettesek. Ők az új üzletszabályzat szerint éppen Független Üzleti Partnerré váltak, és elkezdték üzletük építését.

Őket a frissen minősült Supervisorok, brigádvezetők követik, akik nagy munkát letéve az asztalra vezetővé váltak az üzletben, már egy kis csoportot felépítettek. Utánuk az igazgató helyetteseké, az Assistant Managereké a szó, majd következnek az újonnan minősült Managerek, igazgatók. Ők már komoly vezetők, nagy csapatot irányítanak, és igazán keményen megdolgoztak elért szintjükért. Ha egy Manager tartani tudja a szintjét, Eagle Manager válik belőle. Természetesen ők is szót kapnak, mint igazán elkötelezett és eredményes vezetők.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Láthatod, milyen hatalmas tudásra és tapasztalatra tehetsz szert fél nap alatt. Bele is sajdulhat a fejed, úgyhogy vár a buli, ami DJ Smash, a Sikernapok népszerű hangulatfelelőse tesz emlékezetessé számodra. Vigyázz, reggel fel kell kelned időben, mert akkor jön csak a java!

Hát ez nem éppen őszi lombhullás

A második nap olyan erős előadó gárda vár ránk, ami erősen feltételezi, hogy kóvályogni fog a fejünk estére a rengeteg kapott, feldolgozandó információtól.

Rögtön az elején, átmenet nélkül megszólal a nagyágyú. Az első előadó Lenkey Péter General Manager, a Forever Magyarország és Dél-szláv régió ügyvezető igazgatója. Őt olyannyira tisztelem, hogy picit hosszabban kell róla beszélnem.

Sok kedves ismerősünk értetlenkedve áll a tény előtt, hogy Vikivel immár több, mint egy évtizede a Forevernek bizalmat szavazva éljük életünket. Nehéz elmagyarázni, miért tesszük ezt, ez a blog is hónapok óta csak erről szól. A tényekkel lehet – és szerintem hasznos is – vitatkozni, mert az ember így jobban megérti a világot. Az érzésekkel pláne. A cégnél megszoktuk, hogy előbb utóbb valamelyik felső vezető látva szorult helyzetünket, segítségünkre siet. Így történt ez ebben az esetben is. Lenkey Péter úgy mondja el, foglalja össze a miértet, ahogy mi nem vagyunk képesek, és lelkünkből szól.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Utána Dr. Révész Edit, csapatunk vezetője, a Forever Magyarország Orvos Tanácsadói Bizottságának elnöke következik. Úgy érzem, őt a blog rendszeres olvasóinak már nem kell bemutatnom. Ezúttal a téli hónapokra való felkészülésről beszél.

Őt Lenkey Zsuzsi, Lenkey Péter felesége követi, aki az Online Tréning System egyik megalkotója. Most arról tanít minket, hogyan használhatjuk a rendszert üzletünk megduplázására. Ezután családi nyílt tájékoztatónk társ gazdája, a Szabó József Szabóné Dr. Szántó Renáta házaspár beszél a stabil növekedés alapjairól. Ha valaki hiteles ebben a témában, azok ők.

Tóth Szilvi Senior Managert nem ismerjük még, de nagyon kíváncsiak vagyunk, mit tartogat nekünk. Pláne, hogy előadása arról szól, mindig tudja, mit akar. Annál jobban ismerjük Mrakovics Szilárdot Zalaegerszegről. Több pazar előadását átéltük már, komplett zalaegerszegi start napot beleértve. Az ő esetében valóban erős a bors, nem kamu előadásának címe. Teljesen megérdemelten ő a záró előadó.

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Ha bele akarsz kóstolni az életünkbe, ez az egyik legjobb alkalom. Dobj nekünk egy üzenetet, és gyere velünk Jakabszállásra!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.